Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fotbalist de la FCSB, la Muscelul Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 540

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2399_Clipboard11.jpgNou înfiinţata echipă ce va reprezenta municipiul Câmpulung în Liga a IV-a, Academia Muscelul Câmpulung s-a „mişcat” surprinzător de bine pe piaţa transferurilor. Cu numai câteva zile înainte de data reunirii, oficialii grupării muscelene au achiziţionat deja un jucător care a evoluat în Liga I.

Astfel, după ce conducerea tehnică a reuşit, cu ajutorul promoterului Adrian Troscenco, să-l numească antrenor principal pe Gheorghe Mihali, vineri după-amiază, preşedintele Eduard Bână a parafat o înţelegere cu tânărul jucător stelist, Junior Măcriş, pe numele lui complet Bogdan Constantin Junior Măcriş Dan. 

Născut pe 28 ianuarie 1997, Măcriş Junior a debutat la Steaua (actuala FCSB), pe 28 octombrie 2014, în meciul de Cupă de la Iaşi, când l-a înlocuit pe Vâlceanu în minutul 83, bifând apoi 6 prezenţe şi în Liga I! De la FCSB a trecut la „Steaua Armatei”, CSA Steaua Bucureşti, şi a mai jucat pentru Berceni şi Valledolmo, în Italia (campionat regional). Rămas liber de contract, tânărul de 22 de ani a fost convins să vină la Câmpulung, pentru a pune umărul la noul proiect fotbalistic. 

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK