Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spectacol şi adrenalină pe patru roţi în arena Gladiatorilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 446

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2399_Clipboard08.jpgCupa Câmpulung Muscel la Rally Cross

Un traseu dificil, extrem de tehnic. Un public destul de numeros. Acestea au fost ingredientele pentru două zile de spectacol extrem la Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross, organizată de Clubul Sportiv Brothers Motorsport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung, competiţie contând ca etapa a IV-a din campionatul naţional de Rally Cross, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Ediţia din acest an a Cupei Câmpulungului la Rally Cross a strâns la start 42 de concurenţi, care s-au luptat pe arena Gladiatorilor de la Câmpulung pentru marele trofeu. Traseul extrem de tehnic, la care s-a muncit din greu, s-a transformat într-o adevărată provocare pentru cunoştinţele şi abilităţile piloţilor, dar şi pentru rezistenţa maşinilor, ceea ce a însemnat un spectacol garantat, motiv pentru care publicul a fost prezent în număr mare în ambele zile de concurs. Acestea au fost ingredientele pentru două zile de spectacol extrem la Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross, organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung. Competiţia, cotată ca etapa a IV-a din Campionatul Naţional de Rally Cross, a fost organizată sub egida Federaţiei Române de Automobilism. Sub privirile preşedintelui şi vicepreşedintelui FRAS, Norris Măgeanu şi Cătălin Nicolaescu, piloţii au dat tot ce au avut mai bun şi au făcut proba îndemânării, talentului şi determinării la cote foarte ridicate. Anul acesta, Federaţia Română de Automobilism Sportiv, a fost strictă în ceea ce priveşte aplicarea regulamentului. Cu toate acestea au existat şi incidente. Două autoturisme au luat foc în timp ce rulau pe traseu. Din fericire nu s-au înregistrat victime, pompierii militari prezenţi la faţa locului au intervenit prompt şi au stins focul înainte ca vâlvătaia să cuprindă maşinile. Finalele au fost marcate de multe momente neprevăzute, de răsturnări de situaţie incredibile. Şi spectatorii au putut gusta din adrenalina pe care o simt concurenţii. Iată care au fost rezultatele celor două zile de competiţie:

Echipe:

1.Procar Racing Piteşti

2.R.B. Racing

3.Racing Cars Braşov

Open

1.Adrian Rizoiu

2.Gheorghe Ticuţa

3.Tiberi Lămbescu

H4

1.Petre Costache

2.Gabriel Marin

3.Lucian Ispas

4.Alexandru Brescan

5.Viorel Jinga

H3

1.Mihai Berbecaru

2.Gabriel Ungureanu

3.Gheorghe Ticuţa

H2

1.Ciprian Luca

2.Eduard Georgescu

3.Eugen Grigorescu

4.Laurean Borda

5.Andrei Marinoiu

6.Andrei Tomulescu

H1

1.Iancu Niţă

2.Adelin Ungurenuş

3.Alexandru Gheorghe

Super Buggy

1.Tiberiu Lămbescu

2.Adrian Rizoiu

JR2

1.Alexandru Talian

2.Patricia Sârbu

3.Ana Gustoi

JR1 

1David Nedelcu

2.Denis Pleşa 

3.Alexandru Susnoschi

4.Andrei Duna

5.Matei Susnoschi

6.Andrei Constantin

The most visited gambling websites in The UK