Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleni pe podium, la Campionatele Naţionale de Atletism Două medalii de argint şi una de bronz - bilanţul sportivilor de la LPS Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 519

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2394_Clipboard08.jpgDouă medalii de argint şi una de bronz este bilanţul atleţilor de la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, stabilit la recent încheiatele Campionate Naţionale de Atletism, rezervate tineretului, care s-au desfăşurat pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Georgiana Ciurea, la heptatlon, Ionuţ Iordache, la decathlon, şi Eduard Păduraru sunt sportivii care au ţinut stindardul sus al şcolii de atletism de la Câmpulung.

Vineri şi sâmbătă, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Piteşti, s-a desfăşurat cea de-a 38-a ediţie a finalei Campionatului Naţional de Atletism, rezervată tineretului, la care s-a adăugat şi cea pentru probele combinate, la aceeaşi categorie de vârstă, Under 23. Căldura sufocantă a fost o adevărată piatră de încercare pentru mai mulţi atleţi. Cu toate acestea, atleţii musceleni, legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, au obţinut rezultate foarte bune, dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, că respectiva instituţie de învăţământ de la poalele Mateiaşului este un adevărat izvor de talente. Astfel, Georgiana Ciurea, pregătită de profesoara Dana Leoca, a reuşit să cucerească medalia de argint în proba de heptatlon. Tot medalie de argint a reuşit să cucerească şi Ionuţ Iordache. Sportivul pregătit de profesorul Gigi Ivan a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului în proba de decathlon. Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung a mai avut un medaliat la acest campionat naţional. Eduard Păduraru a cucerit medalia de bronz, cu echipa CSM Bucureşti, în proba de ştafetă, 4 x 100 metri. 

Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK