Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În cadrul festivităţii de sfârşit de an şcolar, LPS Câmpulung şi-a premiat medaliaţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 541

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2392_Clipboard09.jpgMiercuri de dimineaţă, cu prilejul festivităţii de încheierea anului şcolar, Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung şi-a premiat elevii medaliaţi la competiţiile naţionale în care au fost angrenaţi. Aceştia au primit din partea instituţiei de învăţământ echipament sportiv, iar din partea Comitetului de Părinţi, premii în bani. De remarcat faptul că cei mai mulţi dintre elevii premiaţi stau în cămin.

Georgiana Ciurea - clasa a XII-a A; Ionuţ Iordache - clasa a XII-a B; Ionuţ Dumitru - clasa a XI-a A; Alexandra Stârceanu - clasa aVIII-a B; Cornel Bulucea - clasa a VI-a; Cristian Chiriţa - clasa a XII-a B; Denisa Derioiu - clasa a IX-a A; Rozica Fintoiu - clasa a XI-a A; Costel Dinescu - clasa a IX-a A; Denisa Predică - clasa a X-a A; Antonia Sârbu - clasa a X-a B; Mirela Ştefan - clasa a X-a B; Mihaela Mandu - clasa a X-a A. Ei sunt cei 13 elevi care au fost răsplătiţi de conducerea liceului şi de Comitetul de Părinţi pentru eforturile depuse, pe plan sportiv sau la învăţătură, în anul şcolar care tocmai s-a încheiat. Directoarea renumitei instituţii de învăţământ cu profil sportiv de la poalele Mateiaşului, profesor Daniela Păcioianu, ştie că performanţa se obţine doar prin multă muncă coroborată cu sacrificii ale sportivilor, iar cei de la LPS Câmpulung au dat dovadă în acest an competiţional de multă seriozitate la antrenamente, dar şi la învăţătură, reuşind astfel să încheie anul cu rezultate foarte bune. „Am premiat olimpiadele şcolare, avem doi medaliaţi la Olimpiada de PST, este un lucru bun, care ne bucură, şi avem 11 medaliaţi la Campionatele Naţionale de Atletism şi Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. S-a dus până acum o jumătate de sezon, acum, practic începe sezonul în aer liber, unde sper să obţinem alte medalii. Este un lucru îmbucurător să avem 13 medalii, dintre care 6 de aur. Ne mulţumeşte, sunt rezultate foarte bune. Pentru prima dată în istoria liceului avem medalie la echipa de pentatlon - fete, locul doi, la Timişoara. Avem titlul naţional, similar, la băieţi şi ne lipsea o medalie la feminin. Sper ca la competiţiile din aer liber să obţinem la fiecare probă câte o medalie, două.”, ne-a declarat directoarea Daniela Păcioianu. 

După festivitatea de premiere, un grup de elevi ai liceului a susţinut în faţa profesorilor şi părinţilor un scurt program artistic, care a fost pregătit sub coordonarea profesorului Cornel Slonaru. Sportivii de la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung nu au intrat în vacanţă. Pentru ei începe sezonul competiţiilor în aer liber, unde se aşteaptă să cucerească noi medalii, primul concurs fiind chiar astăzi, la Piteşti. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK