Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS TT Pristavu, vicecampioană naţională la tenis de masă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 416

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard10.jpgDupă 2-5 în meciul tur de la Câmpulung, CS TT Pristavu a câştigat 5-3, sâmbătă, împotriva CS Mioveni. Rezultatul final a fost favorabil adversarilor, astfel că echipa câmpulungeană a devenit vicecampioana României pentru a treia oară. În partida retur de la Mioveni, jucătorii formaţiei gazdă au refuzat să mai joace, după ce şi-au asigurat cele trei victorii care le-au adus un nou titlu, astfel că victoria muscelenilor a fost doar una de palmares. Mai mult decât atât, atmosfera în sala de sport a Liceului „Liviu Rebreanu” a fost una infernală, suporterii formaţiei gazdă, aduşi de primarul Ion Georgescu, comportându-se huliganic, pentru a influenţa evoluţia jucătorilor de la CS TT Pristavu.

Şeful Poliţiei Locale, comportament huliganic

Din păcate, clubul din Mioveni nu a reuşit să înveţe nimic despre tenisul de masă în cei patru ani în care au jucat la acest nivel. Condiţiile organizatorice nu au avut nimic de-a face cu ceea ce înseamnă acest sport. Pentru a părea sala plină, în primă fază, au fost aduşi copii de la alte secţii ale clubului. Necunoscând regulile acestui sport, micuţii s-au plictisit repede, astfel că locul le-a fost luat, în scurt timp, de reprezentanţi ai galeriei de fotbal, artileria grea cu care primarul Ion Georgescu s-a pus pe jucătorii echipei gazdă. Şi aceştia au arătat că nu au nimic de-a face cu tenisul de masă, astfel că s-au comportat ca pe stadion, ajungând inclusiv să adreseze injurii jucătorilor echipei adverse. Ţinta principală a fost Alin Spelbuş, jucătorul numărul unu al echipei câmpulungene. În timpul meciului cu Alexandru Cazacu, sportivul muscelean a fost în mod repetat ţinta atacurilor verbale ale aşa-zişilor susţinători, fără ca cineva din conducerea clubului să ia atitudine pentru oprirea comportamentului total nesportiv. Interesant este faptul că cel mai agresiv la adresa jucătorilor câmpulungeni a fost şeful Poliţiei Locale Mioveni. Nu ştim dacă acesta a acţionat din proprie iniţiativă sau la ordin, însă primarul Ion Georgescu ar trebui să îşi facă ordine în propria “ogradă”, dacă vrea ca oraşul Mioveni să fie unul cu adevărat european, nu doar să deţină acest titlu pe hârtie. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK