Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AS Lereşti, umilită la Rucăr Gabriel Jenaru, omul meciului, cu patru goluri marcate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 449

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard09.jpg Festival de goluri duminică, pe Stadionul Central din Rucăr. Liderul incontestabil al Ligii a cincea, seria Nord, CS Rucăr, a învins la scor, 5-0, AS Lereşti, la capătul unui joc în care Gabriel Jenaru a marcat patru din cele cinci goluri ale partidei.

CS Rucăr rămâne invincibilă şi după runda de duminică, din campionatul Ligii a cincea, seria Nord. Cu fraţii Jenaru, Gabriel şi Georgian, în mare vervă, CS Rucăr a trecut la pas de formaţia de la poalele Măgurii, AS Lereşti. În minutul patru al întâlnirii de pe Stadionul Central din Rucăr, Gabriel Jenaru şi-a început recitalul. Scăpat spre poarta lereştenilor, golgheterul la zi al rucărenilor nu l-a iertat pe portarul Marius Badiu, ieşit în întâmpinare, şi a deschis scorul. În minutul opt, CS Rucăr şi-a mărit avantajul pe tabela de marcaj, graţie reuşitei lui Mihăiţă Pârnuţă. Peste alte trei minute de joc, Gabriel Jenaru a dus scorul la 3-0, înscriind cu un şut din interiorul careului de 16 metri advers. Şi tot Gabriel Jenaru avea să mai puncteze o dată până la pauză, în minutul 25, stabilind, totodată, şi scorul primei reprize, 4-0. La revenirea de la cabine, tot rucărenii au fost cei care au atacat mai mult. Incursiunile pe benzile terenului ale lui Gabriel Jenaru au creat panică de fiecare dată în rândul apărătorilor lereşteni, iar atunci când nu au putut să-l oprească regulamentar, au recurs la fault. Aşa s-a întâmplat şi în minutul 70, atunci când Gabriel Jenaru a luat o acţiune pe cont propriu şi a fost oprit neregulamentar în suprafaţa de pedeapsă de Cristi Tănase. Lovitura de la 11 metri a fost irosită, însă, de Muraru, care a trimis de la punctul cu var balonul în stâlpul din stânga al portarului Marius Badiu. În minutul 84, Gabriel Jenaru şi-a încheiat recitalul de pe Centralul rucărean, înscriind cu un şut pe jos, pe lângă nefericitul portar Marius Badiu ieşit în întâmpinare. La final, spectatorii prezenţi la arena de joc i-au aplaudat pe învingători în picioare. CS Rucăr şi-a luat, astfel, “la revedere” de la proprii spectatori, cu o victorie la scor, în această ediţie de campionat. CS Rucăr urmează să evolueze în ultima rundă din acest sezon competiţional în deplasare.

 

Play-Off, Etapa 9

CS Rucăr - AS Lereşti: 5-0

AS Godeni - AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 3-2

AS Partizanul Vlădeşti - AS Dragoslavele: 0-0

Etapa 10

AS Dragoslavele - CS Rucăr

AS Lereşti - AS Godeni

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Partizanul Vlădeşti

Clasament

1.CS Rucăr: 52p

2.AS Dragoslavele: 43p

3.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 31p

4.AS Lereşti: 30p

5.AS Godeni: 24p

6.AS Partizanul Vlădeşti: 22p

 

Play-Out, Etapa 9

AS Vulturii Vultureşti - AS Petrolul Hârtieşti: 3-4

AS Flacăra Boteni - AS Schitu Goleşti: 3-1

AS Unirea Bughea de Jos - AS Cetăţeni: 1-1

Etapa 10

AS Cetăţeni - AS Vulturii Vultureşti

AS Petrolul Hârtieşti - AS Flacăra Boteni

AS Schitu Goleşti - AS Unirea Bughea de Jos

Clasament

1.AS Vulturii Vultureşti: 39p

2.AS Cetăţeni: 32p

3.AS Petrolul Hârtieşti: 25p

4.AS Flacăra Boteni: 17p

5.AS Unirea Bughea de Jos: 16p

6.AS Schitu Goleşti: 13p

The most visited gambling websites in The UK