Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Rucăr s-a impus în derby-ul cu Dragoslavele

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 443

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2384_Clipboard08.jpg

Derby-ul Ligii a cincia, seria Nord, disputat duminică, între CS Rucăr şi AS Dragoslavele, a fost câştigat de gazde, la capătul unui joc alert, în care centralul piteştean Gheorghiţă Bălan a dictat două lovituri de la 11 metri şi un cartonaş roşu. În urma succesului obţinut, rucărenii şi-au mărit ecartul faţă de principala urmăritoare, în clasamentul serie Nord, la nouă lungimi.

Joc de zile mari duminică, pe stadionul Central din Rucăr. Echipa gazdă, nimeni alta decât ocupanta fotoliului de lider al Ligii a cincia, seria Nord, a primit vizita ocupantei locului secund, AS Dragoslavele, într-un joc derby, care a ţinut capul de afiş al rundei. Începutul de partidă a stat sub semnul tatonării, cele două formaţii aşteptând un pas greşit al adversarei. În minutul 19, Georgian Jenaru a insistat la o minge în careul de 16 metri advers şi a fost faultat de un apărător din Dragoslavele, chiar sub ochii centralului piteştean, Georghiţă Bălan, care a dictat fără ezitare lovitură de la 11 metri. Gabriel Jenaru a marcat fără probleme de la punctul cu var, stabilind, totodată, şi scorul la pauză. Începutul actului secund a aparţinut formaţiei din Dragoslavele, care a ieşit mult mai hotărâtă de la cabine. După câteva ratări la poarta lui Benjamin Vălimăreanu, Alexandru Drăgan a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Flavius Tudoran, iar arbitrul de centru a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea oaspeţilor. Bogdan Derioiu şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă şi a restabilit egalitatea la unu. În minutul 83, AS Dragoslavele a rămas cu un om mai puţin în teren, după ce Gabriel Drăgan a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu în urma unui fault inutil asupra lui Gabriel Jenaru. Cu un om în plus, rucărenii au forţat golul victorie şi, în minutul 86, Georgică Idor, găsit foarte bine în adâncime de Gabriel Jenaru, punctează cu un şut în forţă, ducând scorul la 2-1. Ultimul fluier al centralului Gheorghiţă Bălan a adus bucurie în rândul rucărenilor, atât în teren, cât şi în tribună. În urma succesului înregistrat, CS Rucăr şi-a mărit ecartul faţă de principala urmăritoare, AS Dragoslavele, la 9 lungimi şi continuă să rămână liderul incontestabil al Ligii a cincia, seria Nord. 

Play-Off, Etapa 5

CS Rucăr-AS Dragoslavele: 2-1

AS Godeni-AS Lereşti: 2-3

AS Partizanul Vlădeşti-AS Cimentul Valea Mare: 0-3

Etapa 6

AS Partizanul Vlădeşti-CS Rucăr

AS Godeni-AS Dragoslavele

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ-AS Lereşti

Clasament

1.CS Rucăr: 42p

2.AS Dragoslavele: 33p

3.AS Lereşti: 27p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 27p

5.AS Partizanul Vlădeşti: 21p

6.AS Godeni: 18p

 

Play-Out, Etapa 5

AS Vulturii Vultureşti-AS Cetăţeni: 3-1

AS Flacăra Boteni-AS Petrolul Hâertieşti: 2-3

AS Unirea Bughea de Jos-AS Schitu Goleşti: 1-0

Etapa 6

AS Unirea Bughea de Jos-AS Vulturii Vultureşti

AS Flacăra Boteni-AS Cetăţeni

AS Schitu Goleşti-AS Petrolul Hârtieşti

Clasament

1.AS Vulturii Vultureşti: 30p

2.AS Cetăţeni: 25p

3.AS Petrolul Hârtieşti: 18p

4.AS Unirea Bughea de Jos: 14p

5.AS Schitu Goleşti: 13p

6.AS Flacăra Boteni: 8p

The most visited gambling websites in The UK