Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Echipa de pentatlon a LPS Câmpulung, locul 2 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 600

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2382_Clipboard06.jpg

Recent, la Timişoara, s-a desfăşurat faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la pentatlon, pe echipe, competiţie rezervată elevilor de liceu. Echipa feminină de profil a Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung, pregătită de profesorul Daniela Leocă, a terminat concursul pe locul 2.

În formula Georgiana Ciurea, Denisa Predică, Antonia Sârbu, Mirela Ştefan şi Mihaela Mândru, LPS Câmpulung a obţinut la finalul competiţiei 1539 de puncte şi s-a clasat în urma Liceului Sportiv din Cluj Napoca. Au mai participat concurenţi de la LPS Cetate Deva, LPS Iaşi, Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza şi LPS Baia Mare, aceasta fiind, de altfel, şi ordinea finală a celor şase echipe care s-au întrecut la Timişoara. În clasamentul individual, pe primul loc s-a clasat Georgiana Ciurea, de la LPS Câmpulung, care a acumulat 477 de puncte. Sportivele muscelene au fost susţinute pe parcursul întregii competiţii de directorul instituţiei, profesoara Daniela Păcioianu. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK