Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1107

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2381_Clipboard11.jpg

Campionul naţional en-titre, Simone Tempestini, a înregistrat o victorie clară la Raliul Argeşului, prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2019. Clujeanul a câştigat toate cele 8 probe speciale din cele două zile de concurs.

Peste 12.000 de spectatori au fost prezenţi vineri seară, la proba super specială din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Un total de 77 de echipaje s-au înscris la prima etapă a campionatului, 22 fiind nevoite să abandoneze de-a lungul etapei din diverse motive. De 6 ori învingător în Argeş, Titi Aur a ieşit în decor chiar în prima probă specială, în timp ce un alt fost campion naţional, Bogdan Marişca, a părăsit concursul din motive tehnice.

Cu Sergiu Itu în dreapta sa, Simone, pe un Hyundai i20 R5, acelaşi model pe care îl pilotează şi în Campionatul Mondial de Raliuri, a avut un avantaj de 1 minut şi 22,5 secunde faţă de următorul echipaj, format din piteşteanul Vali Porcişteanu şi copilotul său, Dan Dobre, pe un Citroen C3 R5. Evenimentul a consemnat revenirea Raliului Argeşului în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop după 9 ani de pauză, bifând ediţia cu numărul 19. Podiumul primei etape a fost completat de echipajul Dan Gîrtofan - Tudor Mârza. Festivitatea de premiere a fost oficiată de ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, şi preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK