Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doliu în lumea fotbalului muscelean Fostul masor Sandu Epure, găsit mort în apartament

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 834

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Aprilie_2377_Clipboard16.jpg

Sandu Epure, omul care s-a îngrijit mai bine de 40 de ani de fotbaliştii care au evoluat de-a lungul timpului la echipele de fotbal din Câmpulung, a fost găsit fără suflare, marţi după-amiază, în apartamentul lui din cartierul Flămânda. Avea 70 de ani şi locuia singur. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, anticipând o nenorocire, după ce pe scara blocului se simţea un miros greu, de cadavru, iar Sandu Epure nu mai fusese zărit de la începutul lunii aprilie.

Poliţiştii şi pompierii au ajuns la faţa locului, au deblocat uşa şi l-au găsit pe Sandu Epure căzut într-o cameră, fără viaţă. Pe trupul neînsufleţit nu s-au găsit urme de violenţă, iar cadavrul intrase deja în descompunere, mirosul specific simţindu-se din plin în toată casa. Din primele cercetări, se pare că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator ca urmare a unui infarct miocardic. Nefiind o moarte suspectă, certificatul de deces a fost eliberat de medicul de familie, în evidenţele căruia figura cu probleme cardiace. Vestea morţii celui care a fost mai bine de 40 de ani maseurul echipelor de fotbal Muscelul Câmpulung, ARO Câmpulung şi CSS Dinicu Golescu, a picat ca un trăsnet în lumea fotbalului din Muscel. Ajuns la vârsta de 70 de ani, chiar dacă era pensionar, nea Sandu era nelipsit din anturajul echipelor de fotbal ale CSS Dinicu Golescu. De mai bine de două săptămâni, însă, el nu mai dăduse niciun semn de viaţă. Acest lucru le-a dat de gândit vecinilor, dar şi uneia dintre fiicele sale, care au dat alarma la 112, solicitând intervenţia pompierilor.

Sandu Epure a fost depus la capela Cimitirului Flămânda, fiind înmormântat ieri, alături de soţia sa, decedată în urmă cu doi ani. Întreaga suflare fotbalistică din Câmpulung, şi nu numai, deplânge trecerea lui la cele veşnice. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK