Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Anton Arghira şi elevii săi medaliaţi la europene, premiaţi la Palatul Victoria

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1739

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Aprilie_2377_Clipboard10.jpg

Medaliaţii României la recent încheiatele Campionate Europene de Haltere şi de Lupte au fost primiţi, marţi, la Ministerul Tineretului şi Sportului. Performerii au fost recompensaţi şi financiar, printre aceştia numărându-se şi elevii antrenorului muscelean Anton Arghira, Florin Tiţa şi Alin Alexuc, medaliaţi cu argint, respectiv bronz.

Prestaţiile de la Campionatele Europene de Haltere şi Lupte le-au adus sportivilor români un important bonus financiar - 37.000 de lei pentru aur, 22.000 de lei pentru argint şi 15.000 de lei pentru bronz. În 2019, bugetul total pentru premierea sportivilor este de 10 milioane de euro.

„Organizarea ireproşabilă a Campionatului European de la Bucureşti, după 40 de ani, şi prezenţa pe podium a sportivilor români a atras atenţia la cel mai înalt nivel. Azi (n.r. marţi), delegaţia Federaţiei Române de Lupte a fost invitată la Palatul Victoria, de către prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă. Cei patru sportivi proaspăt medaliaţi la Campionatele Europene, antrenorii lor şi reprezentanţii FRL au fost felicitaţi şi premiaţi de către doamna Dăncilă şi domnul Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului. Prezenţa la Guvern este o premieră pentru luptătorii români. Felicitări tuturor!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a FRL. Înainte de a ajunge la Guvern, cei patru medaliaţi de la europenele de lupte au fost invitaţii lui Răzvan şi Dani, în cadrul „Matinalului” de la Antena 1. „Campionatul European de Seniori de la Bucureşti a fost subiect de interes în cadrul celui mai popular Matinal din România! Răzvan şi Dani i-au avut ca invitaţi, în platoul de la „Neaţa”, pe cei patru medaliaţi ai României, împreună cu antrenorii loturilor şi cu preşedinte FRL, Răzvan Pîrcălabu. Dani a vrut cu orice preţ să vadă nişte procedee... aşa că le-a simţit pe pielea lui! La final, Răzvan şi Dani au primit din partea FRL dresuri personalizate de lupte. Mulţumim pentru invitaţie!”, este o altă postare pe site-ul de socializare. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK