Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fotbal - Campionatul Naţional Republican CSS Dinicu Golescu, înfrântă categoric de CSS Târgovişte

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 438

 

=11-4 a fost scorul general în întâlnirile de la Under 17 şi 19

Echipele de fotbal ale Clubului Sportiv Şcolar „Dinicu Golescu”, care activează în Campionatul Naţional Republican, au suferit înfrângeri pe linie, greu de digerat în etapa din week-endul trecut. Muscelenii au fost, practic, de nerecunoscut în jocurile cu dâmboviţenii de la CSS Târgovişte, în care au cedat cu scorul atât la Underr 19 cât şi la Under 17.

Înfrângeri usturătoare pentru echipele Clubului Sportiv Şcolar „Dinicu Golescu”, Under 17 şi Under 19, în jocurile din cadrul etapei a XIV-a, din Campionatul Naţional Republican de fotbal. În primul joc al zilei, echipa pregătită de profesorul Cristi Creţu, Under 19, a pierdut la scor, 1-5, întâlnirea cu dâmboviţenii de la CSS Târgovişte. CSS „Dinicu Golescu” a pierdut la acelaşi scor şi în faţa liderului, AFC Chindia Târgovişte, în urmă cu două etape, iar acest lucru dovedeşte că muscelenilor nu le prieşte aerul dâmboviţean. Nici echipa pregătită de Ovidiu Tică nu s-a comportat mai bine. CSS Târgovişte i-a perforat poarta de numai puţin de 6 ori, însă şi muscelenii au punctat de 3 ori. De asemenea, echipa Under 17 a suferit şi ea, tot înfrângere la scor, 1-4,  în etapa a 12-zecea, în faţa Chindiei Târgovişte. Per total, dâmboviţeanii le-au marcat muscelenilor, doar în etapa trecută, 11 goluri în cele două partide jucate, primind doar patru. Şi aici, nu am contabilizat şi golurile primite în partidele cu Chindia Târgovişte. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK