Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AS Lereşti, 2-0 cu Partizanul Vlădeşti Spectacol fotbalistic pe Municipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 587

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2370_Clipboard10.jpgSpectacol fotbalistic pe Municipal, duminică, în partida AS Lereşti - Partizanul Vlădeşti, scor 2-0, din Liga a cincia, seria Nord. Două goluri de generic, semnate de Flavius Cataramă şi Cristin Tănase, o eliminare, ratări monumentale, arbitraj de clasă şi o echipă oaspete resemnată, care a terminat partida cu doi oameni mai puţin în teren, toate acestea au contribuit din plin la regalul fotbalistic de la Câmpulung.

Lume multă şi bună, duminică, în tribuna de pe Stadionul Municipal din Câmpulung, care a asistat la un veritabil spectacol fotbalistic oferit de jucătorii celor două formaţii, AS Lereşti şi Partizanul Vlădeşti, care s-au întâlnit pe dreptunghiul verde, într-un joc din cadrul etapei a 20-a din campionatul Ligii a cincia, seria Nord. Oaspeţii au venit la Câmpulung cu gândul la toate cele trei puncte puse în joc, pentru a mai spera la un loc de play-off, pe când lereştenii, calificaţi deja în competiţia celor mai bune şase echipe, nu mai aveau nevoie de puncte, iar acest lucru a dat frâu liber speculaţiilor. Nu a fost deloc aşa, în prima repriză, uşor dominată de partizanii din Vlădeşti, s-a jucat mai mult pe contre, cu ocazii de gol la ambele porţi. Cea mai mare, însă, le-a aparţinut gazdelor, Flavius Cataramă nu a putut să-l învingă pe portarul Dilirici din 5-6 metri, iar la cabine s-a intrat la egalitate, 0 la 0. În partea a doua a întâlnirii, AS Lereşti a început în forţă şi, în minutul 55, a reuşit să deschidă scorul. Cataramă a marcat spectaculos din interiorul careului de 16 metri, în urma unei faze iniţiate de basarabeanul cu cetăţeniei română, Dorin Mahu, şi continuată de Cristi Popa, care i-a oferit un assist colegului din linia de atac. AS Lereşti şi-a majorat diferenţa pe tabela de marcaj după alte 9 minute de joc. Mahu recuperează o minge în jumătatea adversă de teren, i-a pasat lui Cataramă, iar autorul primului gol a fost faultat la 20 de metri de poartă celor din Vlădeşti. Cristi Tănase a marcat direct din lovitură liberă, cu un şut violent, care l-a lăsat fără replică pe portarul Dilirici şi a dus scorul la 2-0. Oaspeţii, demoralizaţi complet, au rămas în nouă jucători de câmp, spre finalul întâlnirii, atunci când Mihai Miriţă, accidentat, nu a mai putut să-şi reia locul în echipă, iar oaspeţii efectuaseră toate schimbările. Spre finalul întâlnirii, şi portarul oaspete, Ciprian Dilirici, a reuşit să încaseze două cartonaşe galbene într-un singur minut, fiind eliminat de centralul Marius Jucătoru. 

Ultimul fluier al arbitrului piteştean a pus capăt unui joc viu disputat, în care lereştenii au fost mult mai pragmatici şi au obţinut victoria într-un meci disputat în limitele fair-play-ului, lipsit de evenimente nedorite pe terenul de joc. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK