Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gloria Berevoeşti, răpusă la ultima fază a jocului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 527

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2370_Clipboard08.jpgGloria Berevoeşti a cedat duminică, în faţa formaţiei AS Colibaşi, scor 1-2, în întâlnirea de pe teren propriu şi echipa gazdă rămâne fără victorie în acest retur. Alb-albaştrii s-au întrecut în ratări monumentale, iar oaspeţii au dat lovitura la ultima fază a jocului, obţinând o victorie nesperată. Victoria Buzoeşti a pierdut în faţa liderului, Voinţa Budeasa, scor 1-3, şi s-a îndepărtat la trei lungimi de podiumul Ligii a patra.

Gruparea de Liga a patra, Gloria Berevoeşti, rămâne fără victorie în acest retur şi după derularea etapei de duminică. Alb-albaştrii au cedat în faţa celor din Colibaşi, scor 1-2, chiar în propriul fief, la capătul unui joc echilibrat, dar în care echipa oaspete, mult mai pragmatică, a ştiut să profite la maxim de erorile din defensiva gazdelor. Mai mult, Gloria Berevoeşti a evoluat din minutul 30 cu un om mai puţin în teren, Robert Craioveanu fiind eliminat pentru un fault dur făcut asupra unui jucător advers. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin Ilie Baicu, veteranul de vârstă din formaţia oaspete a înscris cu un şut de la mare distanţă, stabilind, totodată, şi scorul la pauză. În partea a doua a jocului, gazdele au ieşit mult mai hotărâte de la cabine şi au pus presiune pe adversar, însă au ratat cu seninătate din situaţii favorabile. 

În minutul 84, Ciocoiu restabileşte egalitatea şi tot căpitanul din Berevoeşti a mai trecut în două rânduri pe lângă golul victoriei, însă a ratat inexplicabil singur cu portarul Tutunaru. La ultima fază de joc, AS Colibaşi a dat lovitura. Acelaşi Ilie Baicu a marcat din lovitură liberă, profitând din plin de plasamentul greşit al portarului Ghiţă şi, astfel, echipa oaspete a obţinut o victorie nesperată. Victoria Buzoeşti nu a avut forţa să încurce liderul, Voinţa Budeasa, cedând cu scorul de 1-3, în faţa unei formaţii în care se regăsesc mulţi jucători de la prima echipă care activează în Liga a treia.

Ordinea pe podium rămâne neschimbată, fiecare echipă adăugându-şi câte trei puncte, ca urmare a victoriilor obţinute în această rundă: locul întâi, Voina Budeasa (44 de puncte); locul 2, Real Bradu (43 puncte) şi locul 3, AS Poiana Lacului (37 de puncte). Gloria Berevoeşti a coborât un loc, este pe 9 şi rămâne cu 27 de puncte. În runda următoare, Gloria Berevoeşti va juca la DLR Piteşti.

Rezultatele etapei a XIX-a

ASC Juventus 1992 Bascov - AS Băiculeşti: 1-5

AS Viitorul Ştefăneşti 2007 - a stat

CS Real Bradu - CS DLR Piteşti: 9-0

AS Voinţa Budeasa - ASC Victoria Buzoieşti: 3-1

AS Poiana Lacului - ACS Basarabi Curtea de Argeş: 3-0

CSC Suseni - CS Sporting Piteşti: 3-4

CS Mioveni 2 - ACS Costeşti: 2-1

ACS Gloria Berevoeşti - AS Colibaşi: 1-2

Etapa cu numărul XX

CS Sporting Piteşti - AS Poiana Lacului

AS Viitorul Ştefăneşti 2007 - CS Mioveni 2

AS Colibaşi - stă

CS DLR Piteşti - ACS Gloria Berevoeşti

ACS Basarabi Curtea de Argeş - AS Voinţa Budeasa

ACS Vitoria Buzoieşti - CS Real Bradu

AS Băiculeşti - AS Olimpia Suseni

ACS Costeşti - ACS Juventus 1992 Bascov

 

Clasamentul LIGII A IV-A

1.AS Voinţa Budeasa: 44p

2.CS Real Bradu: 43p

3.AS Poiana Lacului: 37p

4.ACS Victoria Buzoieşti: 34p

5.AS Colibaşi: 32p

6.CS Sporting Piteşti: 30p

7.CS DLR Piteşti: 29p

8.AS Băiculeşti: 27p

9.ACS Gloria Berevoeşti: 27p

10.CS Mioveni 2: 25p

11.ACS Basarabi Curtea de Argeş: 15p

12.CSC Suseni: 15p

13.ACS Costeşti: 13p

14.ACS Juventus 1992 Bascov: 9p

15.AS Viitorul Ştefăneşti 2007: 0p

The most visited gambling websites in The UK