Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Pristavul I, medalie de bronz la Campionatul Naţional pe Echipe, Juniori I, la tenis de masă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 642

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2369_Clipboard08.jpgTimp de trei zile, la Câmpulung s-a desfăşurat ediţia din acest an a Campionatului Naţional pe Echipe, Juniori 1, la tenis de masă. Competiţia, găzduită de sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, a reunit echipe de la cluburi din întreaga ţară. Clubul Sportiv „Pristavu” a avut înscrise la start trei echipe la băieţi şi una la fete. Una dintre ele a urcat la final pe podium.

Campionatul Naţional pe Echipe la tenis de masă pentru Juniori 1 s-a desfăşurat la Câmpulung, în intervalul 15 - 17 martie 2019. La competiţia găzduită de municipiul nostru au fost prezente 39 de echipe, 20 în concursul masculin şi 19 în cel feminin, iar la mesele de joc au evoluat peste 100 de sportivi.

Concursul a început vineri dimineaţă, cu meciurile de calificare din grupe. În această fază, la masa de joc au fost prezente şi două echipe de la Clubul Sportiv „Pristavu” Câmpulung. Una de fete, cu Arina Ionaşcu, Daria Nagy şi Nadalia Ionaşcu, şi una de băieţi, CS Pristavu III, cu Andrei Ceapraz, Vlad Enache şi Anton Grigorescu. Niciuna dintre cele două formaţii, în componenţa cărora au fost copii cu vârste sub 12 ani, nu s-a calificat în faza următoare. 

În etapele superioare, clubul muscelean a avut alte două echipe: CS Pristavu I, cu Andrei Tomică, Iulian Chiriţa şi Bogdan Iacob, şi CS Pristavu II, cu Bogdan Badea, Călin Drenea şi Mario Bobi.

Numărându-se printre favoritele la titlu, CS Pristavu I Câmpulung a pierdut partidele cu CSA Steaua Bucureşti şi CSM Bistriţa, în acelaşi mod: a condus cu 2-0, a cedat până la final, scor 2-3! În meciul direct, CS Pristavu I - CS Pristavu II a fost 3-0.

La final, CS Pristavu I s-a clasat pe locul al treilea, obţinând astfel medalia de bronz, iar CS Pristavu II a fost pe locul 6. Podiumul la final a fost următorul:

=Clasament masculin:

1.CSA Steaua Bucureşti I 

2.CSM Bistriţa I

3.CS Pristavu Câmpulung I

=Clasament feminin:

1.CS Farul Constanţa I

2.CSM Bistriţa

3.CS Farul Constanţa II

Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK