Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Rucărul a câştigat în faţa vecinilor de la Dragoslavele

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 682

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2369_Clipboard07.jpg Duminică, 17 martie 2019, la Rucăr s-a derulat derbiul campionatului, la care au asistat peste 250 de spectatori. Derbiul returului în Seria Nord a Campionatului Judeţean s-a jucat între CS Rucăr, echipă aflată pe primul loc în clasament, şi AS Dragoslavele, locul secund. Vecini în clasament, dar şi vecini geografic, meciul a stârnit un interes aparte, astfel că şi numărul spectatorilor a fost pe măsură. 

Scorul a fost deschis de Georgian Jenaru, în minutul 14, iar la cabină s-a intrat cu avantaj minim, astfel că, pentru a doua parte a jocului, meciul a rămas deschis oricărui rezultat. 

Emoţiile au fost risipite în minutul 65, atunci când Nicuşor Liţă a profitat de stângăciile fundaşilor adverşi, dublând avantajul. Conturile au fost încheiate definitiv, cinci minute mai târziu, după reuşita lui Gabriel Jenaru, cu o execuţie care s-a ridicat la nivelul acestui derbi. 

În următoarele 20 de minute rămase până la sfârşit, perioadă în care s-au mai consemnat ocazii la ambele porţi, scorul a rămas neschimbat. În minutul 94, s-a auzit fluierul de final al centralului Petrişor Nicolae, astfel că CS Rucăr - AS Dragoslavele s-a încheiat 3 la 0, spre bucuria celor care au susţinut şi de această dată echipa gazdă.

După un meci spectaculos la Rucăr, cu goluri frumoase şi spectatori mulţi, Etapa 19 a Seriei Nord a Campionatului Judeţean a fost umbrită de incidentele petrecute pe terenul de joc de la Câmpulung şi de la Vultureşti, acolo unde orgoliile unor jucători au depăşit cu mult graniţa fairplay-ului, iar meciurile au fost întrerupte după ce arbitrii au fost agresaţi. 

Meciul disputat la Câmpulung, dintre AS Lereşti şi AS Cetăţeni, a fost întrerupt în minutul 55, când oaspeţii conduceau cu 1 la 0. La meciul dintre Vulturii Vultureşti şi Petrolul Hârtieşti, partida a fost întreruptă în minutul 53, la scorul de 3 la 0 pentru oaspeţi, după golurile marcate în prima repriză de Vlad Oprica, Ciprian Ciortan şi Denis Moraru.

Rezultatele etapei a XIX-a

 

AS Vulturii Vultureşti - AS Petrolul Hârtieşti: 0-3

AS Partizanul Vlădeşti - AS Godeni: 3-3

AS Lereşti - AS cetăţeni: 3-0

CS Rucăr - AS Dragoslavele: 3-0

AS Flacăra Boteni - AS Unirea Bughea de Jos: 2-1

AS Cimetrul Valea Mare Pravăţ - AS Schitu Goleşti: 6-2

 

Etapa cu numărul XX

 

AS Godeni - AS Vulturii Vultureşti

AS Lereşti - AS Partizanul Vlădeşti

AS Unirea Bughea de Jos - AS Cimentul Valea Mare Pravăţ

AS Dragoslavele - AS Flacăra Boteni

AS Petrolul Hârtieşti - CS Rucăr

AS Schitu Goleşti - AS Cetăţeni

Clasamentul LigII a V-a

1.CS Rucăr: 48p

2.AS Lereşti: 37p

3.AS Dragoslavele: 37p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 34p

5.AS Vulturii Vultureşti: 31p

6.AS Godeni: 30p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 30p

8.AS Cetăţeni: 24p

9.AS Flacăra Boteni: 15p

10.AS Schitu Goleşti: 13p

11.AS Unirea Bughea de Jos: 12p

12.AS Petrolul Hârtieşti: 11p

 

The most visited gambling websites in The UK