Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CSS Dinicu Golescu, o victorie şi o înfrângere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 915

 

La finalul săptămânii trecute, s-a reluat campionatul şi în confruntările juniorilor. Echipele Under 17 şi Under 19 ale Clubului Sportiv Şcolar Dinicu Golescu, care activează în Campionatul Republican de Fotbal, au înregistrat o victorie şi o înfrângere în confruntările de la Nucet, cu echipele similare ale Grupului Şcolar Agricol din localitate.

După mai bine de trei luni de pauză, sâmbătă, s-a reluat şi Campionatul Republican de Fotbal, rezervat juniorilor Under 17 şi Under 19. Echipele Clubului Sportiv Şcolar Dinicu Golescu au evoluat în deplasare, la Nucet, în compania formaţiilor similare ale Grupului Şcolar Agricol din localitate. În primul joc al zilei, pe dreptunghiul verde de pe Stadionul Central, au evoluat formaţiile de la Under 19. Muscelenii, pregătiţi de profesorul Cristi Creţu, au etalat un joc perfect, la capătul căruia s-au impus mai clar decât o arată scorul, 2-0. CSS Dinicu Golescu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin puternicul fundaş central, Ciprian Ioniţă, care a stabilit şi scorul la pauză. La revenirea de la cabine, elevii profesorului Cristi Creţu au forţat doar atât cât a trebuit, reuşind golul doi, prin Bogdan Ţiculeasa. Prin succesul obţinut, CSS Dinicu Golescu s-a apropiat la doar trei puncte de LPS Viitorul Piteşti şi la patru de liderul AFC Chindia Târgovişte. Sâmbătă, CSS Dinicu Golescu va evolua pe teren propriu, în compania formaţiei ACS Viitorul Argeş Alexandru Duminică. La grupa de vârstă, Under 17, echipa pregătită de profesorul Ovidiu Tică a pierdut, la limită, scor 1-0, un joc în care au dominat mai mult decât echipa gazdă, dar în care atacanţii musceleni au ratat din toate poziţiile, spre disperarea staff-ului tehnic. Echipa Under 17 a Clubului Sportiv Şcolar Dinicu Golescu ocupă în continuare poziţia a şasea în clasamentul seriei a cincia, cu doar 9 puncte acumulate până în prezent.

 

The most visited gambling websites in The UK