Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AS Godeni s-a impus în derby-ul cu AS Lereşti Atacantul gazdelor, Burtan, cu un hat-trik, MVP-ul partidei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 556

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard07.jpgDupă eşecul din debutul returului, 0-1, cu AS Cetăţeni, AS Godeni a furnizat surpriza şi s-a impus în derby-ul cu AS Lereşti, scor 3-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Şfart, însă Burtan, de la gazde, a reuşit un hat-trik, fiind de departe cel mai bun jucător al partidei.

Considerată capul de afiş al rundei, partida de duminică, dintre AS Godeni şi AS Lereşti, încheiată cu victoria gazdelor, 3-1, şi-a păstrat statutul de derby şi a oferit puţinilor spectatori prezenţi la joc un adevărat spectacol fotbalistic. După un început de joc echilibrat, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul spre finalul primei reprize, prin Şfart. Cristi Popa l-a găsit perfect în careul de 16 metri, iar atacantul oaspeţilor nu l-a iertat pe portarul Bogdan Pârvu, ieşit în întâmpinare, punctând cu un lob perfect. Avantajul oaspeţilor nu a durat decât un minut. La faza imediat următoare, portarul Sitaru, de la oaspeţi, l-a faultat inutil în careul de 16 metri pe Burtan, iar centralul partidei, Alexandru Nicolae, a dictat prompt lovitură de la 11 metri. 

Acelaşi Burtan a marcat de la punctul cu var, restabilind egalitatea. În debutul părţii secunde, AS Godeni a beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri. 

Scăpat singur spre poarta lereştenilor, Biţă a fost agăţat în suprafaţa de pedeapsă de Popovici, iar centralul întâlnirii a acordat corect lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor. Burtan nu l-a iertat pe Sitaru şi a dus scorul la 2-1 în favoarea formaţiei AS Godeni. 

Spre finalul partidei, Burtan a ridiculizat mai mulţi apărători lereşteni în careul de 16 metri şi a marcat cu un şut la prima bară, stabilind, totodată, şi scorul final, 3-1. 

Liderul seriei Nord, CS Rucăr, s-a impus de o manieră categorică, 4-0, în faţa formaţiei, Unirea Bughea de Jos, chiar pe terenul acesteia din urmă, continuând să ocupe fotoliul de lider incontestabil, mărindu-şi ecartul la 8 lungimi faţă de principala urmăritoare, AS Dragoslavele.

Rezultatele etapei a XVIII-a

 

AS Dragoslavele - AS Vulturii Vultureşti: 2-1

AS Petrolul Hârtieşti - AS Partizanul Vlădeşti: 2-2

AS Godeni - AS Lereşti: 3-1

AS Schitu Goleşti - AS Flacăra Boteni: 3-2

AS Unirea Bughea de Jos - CS Rucăr: 0-4

AS Cetăţeni - AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 1-1

 

Etapa cu numărul XIX

 

AS Vulturii Vultureşti - AS Petrolul Hârtieşti

AS Partizanul Vlădeşti - AS Godeni

AS Lereşti - AS Cetăţeni

CS Rucăr - AS Dragoslavele

AS Flacăra Boteni - AS Unirea Bughea de Jos

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Schitu Goleşti

 

Clasamentul LigII a V-a

1.C S Rucăr: 45p

2.AS Dragoslavele: 37p

3.AS Lereşti: 34p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 31p

5.AS Vulturii Vultureşti: 31p

6.AS Godeni: 29p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 29p

8.AS Cetăţeni: 24p

9.AS Schitu Goleşti: 13p

10.AS Flacăra Boteni: 12p

11.AS Unirea Bughea de Jos: 12p

12.AS Petrolul Hârtieşti: 8p

The most visited gambling websites in The UK