Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gloria Berevoeşti, semieşec pe propriul teren

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 544

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard06.jpgGruparea de Liga a patra, Gloria Berevoeşti, nu se mai regăseşte. După eşecul usturător din prima etapă, 1-5, la Băiculeşti, alb-albaştrii s-au împiedicat duminică, pe propriul teren, în faţa formaţiei, ACS Costeşti, remizând 1-1, într-un joc în care oaspeţii au egalat la ultima fază de joc.

Singura formaţie din Muscel, care reprezintă fotbalul la nivel de seniori, Gloria Berevoeşti, are un început de retur dezastruos. După eşecul usturător suferit în urmă cu o săptămână, la Băiculeşti, 1-5, alb-albaştrii s-au împiedicat şi duminică, acasă, cu ACS Costeşti, remizând, 1-1, spre nemulţumirea puţinilor spectatori prezenţi la arena de joc. Echipa pregătită de Alin Durdun a avut un început de joc perfect, cu ocazii mari de gol la poarta oaspeţilor, însă atacanţii alb-albaştrii au ratat cu seninătate din poziţii favorabile. În minutul 38, Gloria Berevoeşti reuşeşte să deschidă scorul prin căpitanul Ciocoiu, care a marcat dintr-o poziţie ideală, cu toată opoziţia portarului oaspete, stabilind, totodată, şi scorul la pauză, 1-0. După revenirea de la cabine, ACS Costeşti a pus presiune pe gazde în încercarea de a restabili egalitatea. 

Şi atunci când nimeni nu se mai aştepta, la ultima fază de joc, în minutul 94, oaspeţii au dat lovitura pe cocheta arenă din Berevoeşti. Centralul partidei, Mihai Militaru, a acordat uşor o lovitură liberă pentru ACS Costeşti, iar Ilie Bărbuţu, nemarcat, a înscris, din 6 metri, golul egalizator. Pentru Gloria Berevoeşti, este al doilea joc în care nu reuşeşte să-şi treacă în cont victoria, obţinând doar un singur punct din şase, prea puţin pentru pretenţiile conducerii administrative. În urma semieşecului înregistrat, Gloria Berevoeşti a acumulat 24 de puncte, staţionând pe poziţia a noua în clasamentul Ligii a patra. 

Etapa viitoare, Gloria Berevoeşti va evolua în deplasare, la Făget, în compania formaţiei Viitorul Ştefăneşti, într-un joc în care porneşte cu prima şansă la victorie.

Rezultatele etapei a XVII-a

ACS Juventus 1992 Bascov - CSC Suseni: 0-3

AS Băiculeşti: a stat

AS Viitorul Ştefăneşti 2007 - CS Real Bradu: 0-3

AS Voinţa Budeasa - AS Colibaş: 2-6

ACS Basarabi Curtea de Argeş - CS DLR Piteşti: 0-3

ACS Victoria Buzoieşti - AS Poiana Lacului: 4-0

ACS Gloria Berevoeşti - ACS Costeşti: 1-1

CS Mioveni 2 - CS Sporting Piteşti: amânat

Etapa cu numărul XVIII

AS Olimpia Suseni - AS Poiana Lacului

CS Sporting Piteşti - ACS Juventus 1992 Bascov

AS Băiculeşti - CS Mioveni 2

ACS Costeşti - stă

AS Viitorul Ştefăneşti 2007 - ACS Gloria Berevoeşti

AS Colibaşi - CS Real Bradu

CS DLR Piteşti - AS Voinţa Budeasa

ACS Victoria Buzoeşti - ACS Basarabi Curtea de Argeş

Clasamentul LIGII A IV-A

1.CS Real Bradu: 39p

2.AS Voinţa Budeasa: 38p

3.AS Poiana Lacului: 31p

4.ACS Victoria Buzoieşti: 31p

5.CS DLR Piteşti: 29p

6.AS Colibaşi: 28p

7.CS Sporting Piteşti: 26p

8.AS Băiculeşti: 24p

9.ACS Gloria Berevoeşti: 24p

10.CS Mioveni 2: 16p

11.ACS Basarabi Curtea de Argeş: 15p

12.CSC Suseni: 15p

13.ACS Costeşti: 13p

14.ACS Juventus 1992 Bascov: 8p

15.AS Viitorul Ştefăneşti 2007: 0p

The most visited gambling websites in The UK