Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La „Olimpiada gimnaziilor la baschet”, Şcoala „Sfântul Iacob”, calificată la faza judeţeană

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 652

 

„Olimpiada gimnaziilor la baschet”, faza pe oraş, se apropie cu paşi repezi de final. Şi în acest an, Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” va reprezenta Câmpulungul la faza pe judeţ, elevele profesorului Claudiu Căţoiu fiind invincibile în jocurile în care au fost angrenate.

Luni, au avut loc jocurile din cadrul etapei a doua a „Olimpiadei gimnaziilor la baschet”, rezervate elevilor de la instituţiile de învăţământ din Câmpulung, atât la fete, cât şi la băieţi. Astfel, în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, echipa de băieţi a gazdelor a întâlnit echipa similară a Şcolii Gimnaziale „Oprea Iorgulescu”. Caroliştii s-au impus cu scorul de 44-25, în urma unui joc bun şi exact sub panou, reuşind să înscrie multe coşuri de trei puncte, lucru ce a făcut diferenţa până la final. În cel de-al doilea joc al zilei de luni, pe parchetul sălii de sport au evoluat echipele de fete de la cele două instituţii de învăţământ. Dacă, la băieţi, echipa Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” s-a impus fără prea mari emoţii, în jocul fetelor, Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”, s-a răzbunat şi a învins la un scor neverosimil, 24-6. Marţi, în jocurile din cadrul etapei a treia, s-au întâlnit formaţiile Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” şi Şcolii Gimnaziale „Oprea Iorgulescu”. În jocul băieţilor, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” s-a impus la mare luptă, 33-22, punctele câştigătoare fiind reuşite spre finalul sfertului patru. La fete, însă, echipa pregătită de profesorul Nicolae Lovişteanu au dat din nou recital sub panou şi s-au impus cu un sec 25-7. 

Miercuri, în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, a fost rândul echipelor de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” să facă spectacol în terenul de joc. Elevele profesorului Claudiu Căţăoiu au oferit un adevărat recital sub panou, reuşind să puncteze din toate poziţiile, spre bucuria întregii asistenţe, destul de numeroase, prezentă la meci. S-a terminat 74 -6 în favoarea fetelor de la „Sfântul Iacob”, în confruntarea cu echipa similară a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”. În jocul băieţilor, meciul a fost mult mai strâns, caroliştii cedând pe finalul jocului la o diferenţa de doar 4 puncte, 31-35. În urma rezultatelor obţinute, Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” s-a calificat de pe acum la faza judeţeană şi va reprezenta Câmpulungul la fel cum a făcut-o şi în urmă cu un an, atunci când s-a clasat pe poziţia secundă. Chiar dacă se ştie cine va reprezenta municipiul la faza judeţeană, competiţia continuă. Astăzi, la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, se vor derula partidele dintre echipele gazdelor şi cele ale Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, şi la fete, şi la băieţi, iar marţi, pe 12 martie, cei de la „Dinicu Golescu” vor juca cu „Sfântul Iacob”. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK