Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două medalii de aur pentru LPS Câmpulung Ionuţ Iordache şi Georgiana Ciurea, campioni naţionali la juniori I

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 641

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2365_Clipboard05.jpgLa finalul săptămânii trecute, sala de atletism „Ion Soter”, din Bucureşti, a fost gazda celei de-a 49-a ediţii a Campionatelor Naţionale de Atletism în Sală, rezervate juniorilor I. Ionuţ Iordache şi Georgiana Ciurea, sportivi legitimaţi la LPS Câmpulung, au cucerit medaliile de aur în probele de heptatlon şi, respectiv, pentatlon.

Prima medaliată cu aur a Campionatelor Naţionale de Atletism în Sală pentru juniori I, ediţia a 49-a, a fost Georgiana Ciurea. Sportiva legitimată la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung a câştigat concursul de pentatlon. Cu un total de 3.297 de puncte, atleta le-a devansat pe Ioana Emilia Colibăşanu, din Constanţa, şi Carmen Ioana Diac, din Bacău. La finalul celor cinci probe - 60 mg, înălţime, greutate, lungime şi 800 m - Georgiana Ciurea s-a declarat extrem de încântată de medalia de aur obţinută la Campionatele Naţionale de Atletism în Sală. Un alt atlet legitimat la LPS Câmpulung,  Ionuţ Iordache, a cucerit aurul în proba de heptatlon. A.B.

The most visited gambling websites in The UK