Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primul gol pentru Măzărache

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 541

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2364_Clipboard04.jpg

CS Mioveni s-a împiedicat sâmbătă, în etapa a 23-a a Ligii a II-a, de mult mai modesta Pandurii Târgu Jiu. Meciul, disputat pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, s-a terminat 2 la 2, după ce, la pauză, a fost tot egal, 1 la1, golurile partidei fiind marcate de Rădescu (45+2), Măzărache (62), respectiv Blejdea (20) şi Popescu (58).

Măzărache a marcat, sâmbătă, primul său gol în tricoul Mioveniului. Atacantul s-a aflat la al doilea său joc pentru galben-verzi, după ce etapa trecută, la Baloteşti, a debutat în echipă, intrând pe teren în repriza a doua. Acum, cu Pandurii, Măzărache a marcat golul doi al echipei, în repriza secundă, după ce a contribuit şi la prima reuşită a Mioveniului, el fiind cel care a scăpat pe contraatac şi apoi mingea ajungând la marcatorul primul gol, Rădescu. CS Mioveni a făcut un prim pas greşit în încercarea de a se apropia de echipele aflate deasupra în clasament, formaţia antrenată de Daniel Opriţa acumulând în această etapă doar un punct, în timp ce trei ar fi fost ideale în realizarea obiectivului.

Cum s-au marcat golurile:

-0 la 1, minutul 20: Blejdea intră în careu pe stânga, îl are în faţă pe Kilyen, preia, driblează şi apoi şutează la colţul lung, pe jos, mingea intrând în plasă;

-1 la 1, minutul 45+2: Măzărache scapă pe contraatac, intră în careu şi este blocat, dar mingea ajunge la Ionuţ Rădescu, care şutează în poarta goală de la marginea careului;

-1 la 2, minutul 58: Patrick Popescu reia cu capul din careu o centrare de pe stânga şi îl învinge pe Sima:

-2 la 2, minutul 62: Balint scapă pe dreapta, pe contraatac, intră în careu, pasează în centru, Simon Măzărache şutează în blocaj, iar mingea ricoşează cu boltă peste portar, intrând în plasă.

Mioveni a jucat cu: Sima - Kilyen, Celea, Burnea, Eduard Stoica - Rădescu, Boboc, Lazăr, Coşereanu - Hergheligiu (57 Balint), Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa.

De cealaltă parte, Pandurii Târgu Jiu, cu: Costache - Cotolan, Gheorghe, Dănescu, Brânzan - Vasilescu, Tudor, Popescu (64 Tănăsoiu), Trancă (85 Dinu), Vodă - Blejdea (74 Bratu). Antrenor: Adrian Bogoi. 

La centru, partida a fost arbitrată de Andrei Baciu, din Botoşani. Au primit cartonaşe galbene: Boboc (minutul 30), Kilyen (minutul 92) / Vodă (minutul 30), Tudor (minutul 38), Cotolan (minutul 47), Costache (minutul 90). Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK