Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Olimpiada Gimnaziilor la baschet

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 559

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2364_Clipboard01.jpg

=În prima etapă, „Sfântul Iacob” s-a impus clar, şi la fete, şi la băieţi, în faţa lui „Oprea Iorgulescu”

În perioada 1-12 martie, va avea loc Olimpiada Gimnaziilor la Baschet, atât la feminin, cât şi la masculin. Patru echipe cu tradiţie în sportul cu mingea sub panou se vor duela după sistemul fiecare cu fiecare, iar câştigătoarele vor reprezenta municipiul Câmpulung la faza pe judeţ.

Olimpiada Gimnaziilor la Baschet, faza pe oraş, a debutat vineri, 1 martie, cu începere de la ora 9.00, în sala de sport a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, şi a adus faţă în faţă echipele de băieţi ale Şcolilor Gimnaziale „Sfântul Iacob” şi „Oprea Iorgulescu”. Cei de la „Sfântul Iacob” au învins detaşat cu scorul 54-27. O oră mai târziu, s-a desfăşurat jocul vedetă al primei zile de concurs dintre echipele de fete de la aceleaşi şcoli. Şi de această dată, victoria a fost a Şcolii „Sfântul Iacob”, la fel de categorică ca în cazul băieţilor, scorul final fiind de 43-17. Luni, a avut loc etapa a doua, în care s-au jucat partidele dintre Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” şi Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”, la băieţi, cu începere de la ora 16.00, iar o oră mai târziu au evoluat echipele de fete. Marţi şi miercuri, vor avea loc jocurile din cadrul etapelor a treia şi a patra, în care se vor întâlni formaţiile şcolilor Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” şi „Oprea Iorgulescu”, respectiv Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” şi Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob”. Jocurile se vor disputa în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”. Etapa a cincia se va disputa în data de 8 martie şi va aduce faţă în faţă echipele Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” şi a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, întâlnirile urmând să se desfăşoare în sala de sport de la „Carol I”. Ultima etapă se va disputa marţi, 12 martie, între echipele Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” şi Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob”, pe terenul primei echipe. 

Echipele câştigătoare la faza pe oraş se vor califica la faza pe judeţ. Anul trecut, Câmpulungul a fost reprezentat cu succes la faza judeţeană de către echipele de fete şi băieţi ale Şcolii Gimnaziale „Sfântul Iacob”, pregătite de profesorul coordonator Claudiu Căţoiu, care au obţinut locul doi la fete şi locul trei la băieţi. Vom reveni cu amănunte şi scorurile pentru fiecare etapă. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK