Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cinci victorii pentru CS Pristavu II,  la Bistriţa

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 817

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2363_Clipboard06.jpg

Timp de trei zile, la Bistriţa, s-a desfăşurat returul Diviziei A, la tenis de masă. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a fost prezent cu echipa a doua în competiţia masculină. Repartizaţi în seria B, muscelenii, în formula Bogdan Badea, Călin Drenea, Bogdan Iacob şi Mario Bobi, au obţinut cinci victorii şi au înregistrat două înfrângeri.

CS Pristavu II a dispus cu 5 la 4 de CSM Cluj Napoca. În celelalte partide, muscelenii au înregistrat următoarele rezultate: 2-5 cu LPS Constanţa; 5-3 cu Spartac Bucureşti; 5-1 cu CSU Craiova II; 0-5 cu CSM Arad; 5-3 cu CSM Iaşi; şi 5-1 cu Farul Constanţa.

La finalul sezonului, echipa a doua a Clubului Sportiv Pristavu a obţinut 21 de puncte, iar după disputarea meciului de baraj cu formaţia CSA Steaua Bucureşti II, muscelenii s-au poziţionat pe locul 8 din 16 echipe, clasare care îi asigură prezenţa în eşalonului doi al tenisului de masă românesc şi în sezonul viitor. Media de vârstă a jucătorilor de la CS Pristavu a fost de doar 13 ani.

CS Pristavu, locul II la finalul returului, în Superligă

La Buzău a avut loc Campionatul Naţional pe Echipe Seniori - Superliga (feminin şi masculin). Competiţia a avut loc între 19-22 februarie. La finalul ultimei zile, CS Mioveni şi CS Farul Constanţa s-au clasat pe primele locuri la masculin, respectiv feminin. Echipa CS Pristavu a pierdut în ultima partidă cu 1 la 5 în faţa celor din Mioveni şi s-a clasat la finalul returului pe locul al doilea. Cea de-a doua echipă a Clubului Pristavu a învins cu 5-1 formaţia din Bistriţa, ocupând locul 5, din opt echipe. A.B.

The most visited gambling websites in The UK