Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir va reprezenta România la Mondialul de Ultramaraton

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 697

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2361_Clipboard09.jpgCampionatul Naţional de Alergare Montană de Ultramaraton se va desfăşura pentru prima dată în acest an în România. Competiţia va avea loc pe 30 martie în cadrul concursului „Primavera Trail Race”. Locaţia aleasă de Federaţia Română de Atletism este Suncuiuş, din judeţul Bihor, în apropiere de Oradea.

Întrecerea de ultramaraton se va desfăşura pe un traseu de 52 de kilometri cu 2.450 de metri diferenţă de nivel. Participanţii la Campionatul Naţional de Alergare Montană de Ultramaraton trebuie să aibă cel puţin 18 ani. Concurenţii trebuie să fie legitimaţi la un club afiliat Federaţiei Române de Atletism şi să deţină vizita medicala la zi. Termenul limită până la care se fac înscrieri este 10 martie. Campionii naţionali la masculin şi feminin se califică automat la Campionatul Mondial.

În 2019, Campionatul Mondial de Alergare Montană de Ultramaraton se va desfăşura pe 8 iunie la Miranda do Corvo, Portugalia, o localitate situată la o oră şi jumătate sud de Porto. Traseul Mondialului de Ultramaraton se va ţine pe o distanţă destul de atipică: 44 de kilometri. Diferenţa de nivel este de 2.200 de metri.

Denisa Dragomir, calificată deja

Se ştiu deja 4 alergători care ar putea reprezenta România la acest Campionat Mondial după ultimele criterii anunţate de Federaţie: Robert Hajnal şi Ana Cristina Constantin, românii care au obţinut cele mai bune rezultate la Mondialul din 2018, Penyagolosa, Spania - 85 de kilometri, 5000+. La întrecerea din Portugalia va lua startul şi musceleanca Denisa Dragomir. Sportiva legitimată la clubul CSM Piteşti - FC Argeş a obţinut în 2018 locul 4 la Mondialul de Alergare Montană de lunga distanţă din Polonia. Ultimul dintre cei patru atleţi care se ştiu deja că vor reprezenta România la întrecerea de la Miranda do Corvo este Ionuţ Zinca. Acesta a ocupat, anul trecut, locul 7 la Mondialul de Alergare Montană de lungă distanţă.

The most visited gambling websites in The UK