Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Norris Măgeanu, în continuare în fruntea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 727

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2361_Clipboard08.jpgPe 16 februarie 2019, la sediul Ministerului Tineretului şi Sporturilor, a avut loc Adunarea Generală de Alegeri FRAS. Pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv au participat două echipe conduse de musceleanul Norris Măgeanu, actualul şef al acestui for, şi Bogdan Ştefan Militaru.

În urma votului exprimat de cele 92 de cluburi participante cu drept de vot la AGA 2019, rezultatul a fost următorul: Norris Măgeanu, împreună cu echipa sa, a obţinut un nou mandat la Preşedinţia FRAS, pentru o perioadă de 4 ani, întrunind 47 de voturi din 92. Norris Măgeanu, fost pilot de raliuri şi nepotul celebrului pălărier din Câmpulung, este cel care a insistat ca Raliul Argeşului să fie reintrodus în Campionatul României de Raliuri. După lungi insistenţe, Raliul Argeşului a revenit în circuit după o pauză de 9 ani. Raliul Argeşului este chiar prima etapă din noul sezon competiţional şi se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie 2019. Traseul ales de organizatori este pe Transfăgărăşan, cel mai frumos drum din România. Coeficientul stabilit pentru Raliul Argeşului este 1. Echipa câştigătoare: Norris Marcu Măgeanu (preşedinte), împreună cu Daniel Ungur (vicepreşedinte), Cătălin Nicolaescu (vicepreşedinte), Ioan Badiu (consilier), Denis Manea (consilier), Ion Bogdan Mihăescu (consilier), Constantin Fântână (consilier) şi Justinian Pleşa (consilier). Echipa învinsă: Bogdan Ştefan Militaru (preşedinte) împreună cu Ştefan Vasile (vicepreşedinte), Ioan Olaru (vicepreşedinte), Mihai Leonte (consilier), Eva Mihaela Dobranici (consilier), Horaţiu Ionescu Cristea (consilier), Romeo Andrieş (consilier) şi Cristian Sorin Badea (consilier). 

Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK