Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Clasare onorabilă a micilor fotbalişti de la CS Dinicu Golescu la turneul de la Braşov

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 669

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2361_Clipboard07.jpgTurneul cu reguli speciale organizat la Braşov de CS Colţea 1920, împreună cu Federaţia Română de Fotbal şi Enjoy Sports Agency, a ajuns la ediţia a V-a şi s-a desfăşurat în perioada 14-17 februarie la Braşov. CSS Dinicu Golescu a câştigat grupa din care a făcut parte, însă s-a oprit în faza a doua, terminând competiţia în primele 12 echipe.

Săptămâna trecută, în perioada 14-17 februarie, la Braşov a avut loc o competiţie fotbalistică rezervată echipelor de la Under 12. În cele trei zile de întrecere, echipele participante au oferit un adevărat regal fotbalistic în cele 60 de jocuri disputate. Clubul Sportiv Şcolar Dinicu Golescu a fost prezent la competiţia de la poalele Tâmpei, reuşind în prima zi să surclaseze echipe cu mult mai mare tradiţie în fotbalul juvenil. Astfel, în prima zi a competiţiei, CSS Dinicu a făcut scor cu Celta Braşov, 5-0. Mario Durdun, cu un hatrik, Luis Bunel şi Mario Pănoiu au adus victoria echipei de la poalele Mateiaşului, iar în jocul al doilea, micuţii fotbalişti musceleni au trecut cu scorul de 3-1, de formaţia din Săcele. Din păcate, echipa CSS Dinicu Golescu a trebuit să se recunoască învinsă în faza a doua a competiţiei, în jocurile cu CS Hidro Vâlcea şi Primavera Deva. CSS Dinicu Golescu a terminat competiţia pe locul 12 din 18 echipe participante. Competiţia se adresează copiilor U12 şi promovează dezvoltarea anumitor principii de bază pentru fotbalul de performanţă. Mai exact, se joacă 3 reprize a câte 15 minute, în care doar în ultima treime se joacă în egalitate numerică, primele 2 treimi fiind de superioritate, respectiv inferioritate numerică pentru ambele combatante. Pe lângă numărul de jucători, o altă regulă care ajută la dezvoltarea micuţilor fotbalişti este aceea că fiecare jucător aflat pe foaia de joc trebuie să dispute un număr de minute egale cu restul colegilor, asta deoarece, la jumătatea fiecărei reprize, arbitrul fluieră o pauză pentru schimbări, acesta fiind singurul moment când antrenorii pot face înlocuiri. De asemenea, echipa care joacă în superioritate numerică nu are voie să degajeze mingea peste linia de centru. În cele 3 zile de competiţie, s-au disputat 60 de jocuri, în care s-au marcat 274 de goluri: 116 dintre acestea în superioritate, 62 în inferioritate, iar 96 în timp ce echipele evoluau în formulă completă. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK