Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Argeş versus Vâlcea, la barajul de promovare în Liga 3

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 662

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragerea la sorţi, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Campioana judeţului Argeş va întâlni echipa care va câştiga Liga a 4-a din judeţul Vâlcea.

Stabilirea celor 21 de jocuri de baraj a fost făcută în conformitate cu împărţirea celor 42 de asociaţii din ţară în şapte regiuni administrative. Din fiecare regiune au rezultat câte trei dueluri, prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc în parte urmând să fie cea organizatoare a partidei tur. Returul se desfăşoară pe terenul celeilalte echipe extrase. Pentru moment, se ştiu doar duelurile dintre judeţe, la finalul sezonului urmând să se afle exact echipele campioane care se vor lupta pentru a promova în Liga 3. Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 vor avea ca date de disputare zilele de 15 iunie 2019, ora 18.00, turul, şi 22 iunie, ora 17.30, returul. Argeşul va fi, cel mai probabil, reprezentantă la baraj de Real Bradu, formaţie care se află acum pe primul loc în Liga a IV-a şi pare să nu aibă rivali. Iar adversara se va alege între Viitorul Dăeşti şi Minerul Costeşti, cele două formaţii conducând în clasamentul Ligii a IV-a din Vâlcea, distanţate de celelalte echipe. 

The most visited gambling websites in The UK