Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Luptătorul muscelean Vlad Mariea, „încorporat” la CSA Steaua Bucureşti 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 283

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2360_Clipboard02.jpg

Zi de sărbătoare în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua! Cinci sportivi reprezentativi ai clubului roş-albastru au depus, sâmbătă, jurământul militar. Printre aceştia s-a numărat şi musceleanul Vlad Mariea, multiplu medaliat la competiţiile naţionale şi internaţionale.

Luptătorul tricolor Vlad Mariea a trăit, sâmbătă, emoţii la fel ca pe salteaua de întrecere. Alături de alţi patru sportivi reprezentativi ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a depus jurământul militar, devenind cu acte în regulă sportivul clubului din Ghencea. Evenimentul a avut loc la sediul Şcolii de Aplicaţie pentru Logistică „General Constantin Zaharia” din Chitila, în prezenţa preşedintelui CSA Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu, a altor oficiali din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, dar şi a rudelor şi prietenilor proaspeţilor militari. Vlad Mariea este cel mai bun produs al şcolii de lupte greco-romane din Câmpulung, din ultimii 15 ani, devenind în scurt timp o ţintă pentru marile cluburi sportive de la noi din ţară. În urmă cu doi ani, pe când era junior şi activa în cadrul Clubului Sportiv Muscel, Vlad Mariea reuşea să cucerească titlul naţional la seniori, după care a trecut la clubul militar. Antrenorul Anton Arghira, cel care l-a descoperit şi format, îşi pune mari speranţe în luptătorul muscelean, la cucerirea unei medalii la campionatul European Under 23 de la Novi Sad de luna viitoare din Serbia. La doar 19 ani, Vlad Mirea a câştigat medalia de bronz, la categoria 74 kg, după un parcurs spectaculos la Campionatele Europene U20, de la Bucureşti, pentru ca, în acelaşi an, să cucerească titlul de vicecampion mondial de juniori, la aceeaşi categorie de greutate.

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK