Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mihai Mihuţ, laureat al Galei „Trofeele Alexandrion” 2019

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 703

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2359_Clipboard10.jpgCampionul European de lupte greco-romane, Mihai Mihuţ, s-a aflat printre laureaţii Galei „Trofeele Alexandrion 2019”. La decernarea premiilor, alături de sportivul tricolor, a fost prezent şi antrenorul Anton Arghira, iar premiul a fost înmânat de ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei.

„Trofeele Alexandrion” sunt menite să răsplătească rezultatele excelente în sport, dar şi să ajute sportivii să atragă atenţia asupra nevoilor uriaşe din acest domeniu, care necesită o implicare constantă şi mai activă a statului, dar şi a mediului privat. Printre laureaţii din acest an, s-a numărat şi luptătorul de greco-romane, Mihai Mihuţ, campion European de seniori şi Under 23 în anul 2018. Alături de sportivul tricolor, la gală, a fost prezent şi antrenorul, Anton Arghira, cel de care se leagă aproape toate performanţele obţinute de Mihuţ în ultimii cinci ani. Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei a fost cel care i-a înmânat Trofeul lui Mihai Mihuţ. Alături de luptătorul tricolor, pe scenă au mai urcat Mircea Lucescu, Mirel Rădoi, Ianis Hagi şi mulţi alţi sportivi care au obţinut rezultate notabile în anul 2018. Tot săptămâna trecută, Mihai Mihuţ a fost înregimentat de clubul din şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo Bucureşti.

 

 

The most visited gambling websites in The UK