Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pe urmele lui Neagu şi Butoiu Fotbalistul muscelean Bogdan Manole, în ograda Rapidului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 715

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2359_Clipboard08.jpg

După Ştefan Ghiţă, un alt muscelean a fost cooptat în lotul de seniori al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, ajungând deja în cantonamentul din Antalya. Este vorba despre Bogdan Manole, jucător născut în satul Nămăeşti, comuna Valea Mare Pravăţ, care a semnat recent un contract cu echipa din Giuleşti. Fotbalistul a crescut la juniorii lui Sporting Piteşti şi a mai evoluat la Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi.

„Noul fundaş central al Rapidului s-a născut la Câmpulung, a crescut la juniorii lui Sporting Piteşti, după care a semnat primul contract de profesionist cu Modelu, unde a jucat doi ani în L3, iar în vara lui 2017 s-a transferat la Dunărea Călăraşi. Sub comanda lui Dan Alexa, Manole a devenit un om de bază, reuşind să înscrie trei goluri în sezonul trecut, cu Academia Clinceni (4-0), ASU Poli Timişoara (1-0) şi Foresta Suceava (2-0), în 24 de meciuri, dintre care 22 ca integralist, având şi o pasă de gol. În turul acestui sezon, Bogdan a jucat pentru CS Afumaţi, în 13 din cele 14 meciuri disputate de ilfoveni, în care a marcat de două ori, lipsind într-o singură partidă, din cauza unei suspendări, fundaşul de 1,88 metri, fiind integralist în partida de pe Giuleşti, cu Rapid, încheiată nedecis, 0-0. Valoarea lui pe transfermarkt.com este de 250.000 euro, doar portarul Drăghia având o cotă mai bună pe site-ul de specialitate, fiind de aceeaşi valoare financiară cu Hlistei şi Matulevicius.”, scrie site-ul fcrapid.ro.

Aşa după cum spuneam, în curtea giuleştenilor, mai exact la Centrul de Performanţă Rapid, se află un alt muscelean, Ştefan Ghiţă, jucător care a început fotbalul la CSS Dinicu Golescu Câmpulung, iar în această perioadă de cantonament se află sub comanda lui Daniel Pancu la echipa mare. De-a lungul anilor, din zona Muscel, pentru Rapid Bucureşti au mai evoluat Sandu Neagu (originar din comuna Stâlpeni) şi Gică Butoiu (din Dragoslavele), precizează sportinmuscel.ro. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK