Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În ajunul Crăciunului, CS Muscel s-a întors acasă cu 16 medalii

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1873

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2346_6-7-cs-muscel.jpgÎn perioada 17-23 decembrie, sportivii de la CS Muscel s-au aflat pe pârtia de la Igls, din apropiere de Innsbruck, pentru a-şi demonstra pregătirea la sporturile pe gheaţă la Campionatele Naţionale de Bob, Sanie şi Skeleton, din Austria. Clubul de la Câmpulung s-a întors acasă cu 16 medalii la bob, skeleton şi sanie, dar şi cu titluri de campioni. La ora actuală, CS Muscel se află pe lista celor mai buni sportivi, iar zilele acestea şi pe parcursul lunii ianuarie urmează competiţii importante, la care antrenorii musceleni speră să obţină un număr mare de medalii. 

Sportivii de la CS Muscel, antrenaţi pentru sporturile de iarnă, au obţinut la Campionatul Naţional de Bob, Sanie şi Skeleton din  Austria un număr neaşteptat de medalii. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2346_6-7-cs-muscel-3.jpgLa secţia de bob, secţie antrenată de Iulian Păcioianu, au participat 6 sportivi, la skeleton doi, iar la sanie, secţie antrenată de directorul Clubului Sportiv Muscel, Mircea Fulger, au participat  4 sportivi. Duminică, CS Muscel a revenit acasă cu 16 medalii, obţinute de aproape toţi participanţii. 

La bob şi skeleton au fost 8 sportivi antrenaţi de Iulian Păcioanu, care au obţinut următoarele rezultate:

La skeleton:

*Păcioianu Mihai Daniel - 3 medalii: Locul II - seniori, campion naţional de tineret şi campion naţional de juniori;

*Antonia Sârbu - două medalii de bronz, juniori mici şi juniori mari. 15 şi 16 ani. 

*La această secţie a mai participat şi Cigoianu Cristian, care, în urma unei accidentări, s-a descalificat, deşi mergea foarte bine. 

La Monobob - Sârbu Antonia - locul II 

Categoriile superioare - lotul naţional

Bob două persoane: 

*Tentea Mihai Cristian şi Daroczi Ciprian - 3 titluri de campioni la seniori, tineret şi juniori;

*Echipaj 2: Păcioianu Mihai Daniel cu Dobrică Mariusan - două locuri II la tineret şi categoria juniori;

Bob 4 persoane: 

*Tentea Mihai - Daroczi Ciprian - Dobre Raul şi Bugheanu Andrei - campioni naţionali;

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2346_6-7-cs-muscel-4.jpg„Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit. Am avut două manşe de concurs foarte bune, două starturi - record personal pentru noi: 5,21, am avut înainte 5,23. E bine că progresăm şi mergem înainte. Pentru mine, sportul acesta înseamnă un mod de a mă exprima, de a mă simţi liber şi îmi doresc foarte mult să realizez ceva în acest domeniu, să fac lucrurile mai bine.”, a declarat Mihai Tentea, pentru FRB.

Antrenorul de la CS Muscel şi al lotului naţional, Iulian Păcioianu, ne-a vorbit despre competiţie şi despre evenimentele sportive ce se vor desfăşura zilele acestea, dar şi în luna ianuarie.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2346_6-7-cs-muscel2.jpg„Eu cred că sportivii sunt la un nivel destul de ridicat, au obţinut rezultate bune şi la competiţiile care au avut loc până acum. Sunt mulţumit, rezultatele au fost peste aşteptări. Au fost numai patru probe de concurs: bob de patru persoane, bob de două, skeleton şi monobob şi noi am obţinut 12 medalii. Eu cred că suntem în topul grupurilor, dacă nu chiar primii. Loturile vor pleca pe 30 decembrie în localitatea Winterberg din Germania şi vor avea concurs la Cupa Europei. Se apropie cu paşi repezi Campionatul European de Juniori, din perioada 7-15 ianuarie, care se va desfăşura la Innsbruck în Germania. În momentul acesta, avem 5 zile de pauză, de revenire, apoi plecăm la treabă cu speranţe la medalii. Trebuie să ne apărăm rezultatele de anul trecut, că am ieşit campioni europeni la bobul de două persoane şi vicecampioni mondiali.”, ne-a declarat Iulian Păcioanu. 

 

La sanie, secţie antrenată de Mircea Fulger, directorul CS Muscel, sportivii s-au întors acasă cu patru medalii. Este vorba despre Kozak Angel şi Boroşoiu Andrei.

„Au participat la sanie, la simplu şi la dublu. La simplu, Kozak a obţinut medaliile de bronz şi de argint, iar la dublu - la seniori şi la U23, argint Kozak-Boroşoiu. Argint la amândouă: şi la seniori şi la U23. Sunt mulţumit de rezultatele acestor sportivi. O să participăm şi la competiţiile următoare obligatoriu. Mergem înainte şi ne pregătim pentru competiţiile viitoare.”, ne-a declarat Mircea Fulger. 

Rezultatele obţinute duc Clubul Sportiv Muscel pe lista celor mai buni sportivi ai sporturilor pe gheaţă. 

 

sursa foto: Facebook

The most visited gambling websites in The UK