Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Veşti bune pentru câmpulungeni

  • Written by D.B
  • Hits: 835

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-gala-fras.jpgNici nu s-a încheiat bine anul 2018 şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv, al cărei preşedinte este musceleanul Norris Măgeanu şi vicepreşedinte Cătălin Nicolaescu, a adus iubitorilor sportului pe patru roţi propunerile pentru calendarul competiţional 2019. La nivel naţional, vor avea loc o serie de evenimente sportive de mare interes, iar pentru musceleni, anul 2019 vine cu noutăţi.

Veştile bune circulă în lanţ pentru iubitorii sportului pe patru roţi, mai ales că, pentru anul 2019, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a reuşit să introducă, după o pauză de nouă ani, Raliul Argeşului, în calendarul competiţional. Acesta este propus să se organizeze în perioada 12-13 aprilie. O altă competiţie de mare interes este Campionatul Naţional de Viteză în coastă, care figurează ca etapă a II-a a sezonului. Campionatul va începe în luna aprilie şi se va termina în luna octombrie, iar faza de la Câmpulung este propusă să se desfăşoare tot pe traseul Lereşti - Voina, în perioada 21-22 septembrie 2019. În acest campionat se includ 9 runde şi o rezervă, iar FRAS a stabilit ca în clasamentul anual să se ia în calcul cele mai bune rezultate, indiferent de numărul de etape desfăşurate. 

 

The most visited gambling websites in The UK