Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Anton Arghira promite o medalie olimpică. Antrenorul anului 2018 vizează Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 746

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2346_6-7-argira.jpgAntrenorul anului 2018 în luptele Greco-romane, Anton Arghira, vrea mai mult de la elevii lui în anul competiţional ce urmează. Dacă nu va reuşi să califice unu, doi luptători la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020, tehnicianul muscelean dă asigurări că la olimpiada pariziană, din anul 2024, va califica cel puţin trei sportivi, care vor obţine medalii pentru România.

Componenţii loturilor de juniori şi seniori ale României, care se pregătesc la Câmpulung, sub îndrumarea antrenorilor Anton Arghira şi Petree Cărare, au primit o bine meritată vacanţă până pe 5 ianuarie 2019, atunci când se vor reuni la sediul Clubului Sportiv Muscel, în vederea reluării pregătirilor. Antrenorul anului 2018 în luptele Greco-romane, Anton Arghira, are aşteptări mari de la tricolori în noul an competiţional, iar primele competiţii majore vor avea loc în luna martie, Campionatele Europene Under 23 şi, o lună mai târziu, Campionatele Europene rezervate seniorilor, care vor avea loc în Bucureşti. Anul competiţional 2019 este un an important pentru luptele greco-romane din România. Sportivii tricolori trebuie să ajungă în primii şase clasaţi la competiţia mondială, pentru a se califica la Jocurile Olimpice din anul 2020, de la Tokyo. Chiar dacă va fi foarte greu, antrenorul muscelean Anton Arghira nu dezarmează şi speră să califice unu-doi sportivi la competiţia majoră din Ţara Soarelui Răsare. Mai mult, Anton Arghira are mare încredere în sportivii tricolori şi dă asigurări că, la Olimpiada pariziană din 2024, cel puţin trei sportivi se vor bate cu şanse reale la medalii.  Ultima medalie olimpică pentru luptele greco-romane a fost cucerită de Ştefan Rusu, bronz la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din anul 1984. 

 

The most visited gambling websites in The UK