Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alexandru Manole a cucerit Cupa României, la tenis de masă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 817

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2345_6-7-alex-manole.jpgDe curând, la complexul olimpic de la Izvorani s-a desfăşurat încă o serie de competiţii care au adus pentru CS Pristavu, noi medalii. Astfel, numărul premiilor obţinute de clubul din Câmpulung a crescut cu încă două, de mare importanţă.

Alexandru Manole, de la CSTT Pristavu, a câştigat partida de tenis la grupa din care a făcut parte, iar în semifinale a trecut de Cristian Pletea, cu scorul de 4-2. Când s-a ajuns la 3-3, pentru stabilirea câştigătorului a fost nevoie de un set decisiv, set în care Alexandru Manole şi-a arătat pregătirea şi s-a impus categoric cu scorul de 11-9 şi 4-3 la general, câştigând astfel trofeul şi, implicit, titlul de câştigător al Cupei României la tineret. 

Tot pe podium, alături de Alexandru Manole, s-a mai aflat şi Cristian Chiriţa, musceleanul de la aceeaşi echipă ca şi Manole, dar care a reuşit să ocupe doar locul III.  

The most visited gambling websites in The UK