Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Anton Arghira, antrenorul anului

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1011

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2345_6-7-arghira.jpgZilele trecute, la Poiana Braşov a avut loc Gala Laureaţilor la lupte greco-romane. Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Lupte, a adus împreună, acum, la sfârşit de an, cei mai buni luptători ai lotului tricolor şi ai cluburilor sportive din întreaga ţară, care, pe parcursul anului, au urcat pe podium la competiţiile de lupte şi au adus România pe harta sportivilor cu o evoluţie remarcabilă. În cadrul evenimentului, au fost premiaţi peste 40 de sportivi, de la toate categoriile de vârstă, dar şi antrenori. 

Federaţia Română de Lupte Greco-romane a ales ca titlul onorific de "Antrenor al anului 2018" să îi fie acordat musceleanului Anton Arghira, pentru munca depusă permanent în formarea lotului de lupte al României, pe care îl coordonează de mai mult timp şi pentru că Municipiul Câmpulung este sediul general de antrenament al lotului tricolor de lupte greco-romane, de aproape cinci ani. 

De asemenea, titlul onorific de "Sportivul anului FRL 2018" i-a fost desemnat lui Mihai Mihuţ, pentru obţinerea titlului european la seniori şi la U23, precum şi medalia de bronz la U23 la Campionatele Mondiale de la Bucureşti. 

Tot la acest eveniment, au mai fost premiaţi sportivii:

*Cel mai bun junior: Nicu Ojog, medaliat cu argint la europenele de juniori şi vicecampion mondial U23, speranţa mai marilor FRL pentru luptele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo - 2020. 

*Cel mai bun senior U23: Alexandra Nicoleta Anghel;

*Cel mai bun senior: Alina Vuc;

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2345_8-9-arghira.jpg

De asemenea, la Gala FRL a mai fost premiat şi colectivul tehnic de la Câmpulung, format din: Petre Cărare, Mircea Constantin, Cătălin Matache, Marian Sandu, Pompiliu Nistor şi Radu Mîzgaciu. 

Titlul onorific de antrenor al anului pentru Anton Arghira este unul bine meritat, ţinând cont de rezultatele obţinute de luptătorii de la greco-romane pe tot parcursul acestui an, Arghira considerând că "Anul 2018 a fost un an excelent la luptele greco-romane". Ca reuşite excepţionale ale sportivilor lui Anton Arghira, în acest an, trecem în revistă:

*C.E. - seniori: Mihai Mihuţ - medalie de aur şi Alin Alexiuc - medalie de bronz;

*C. seniori U23 - Turcia: Mihai Mihuţ (categoria 63kg) - Campion European şi Sorin Tiţa (categoria 55 kg) - medalia de bronz;

*C.E. - Juniori: Nicu Ojog - medalie de argint şi Leonard Berei - medalia de bronz;

*C.M. Bucureşti - U23: Nicu Ojog - loc II şi Mihai Mihuţ - loc III. D.B.

The most visited gambling websites in The UK