Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încă o reuşită pentru boberii de la CS Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 765

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2344_6-7-bob.jpgSportivii de la Secţia de Bob a Clubului Sportiv Muscel se află, în această perioadă, în Germania, la Cupa Europei, o competiţie sportivă de nivel internaţional, la care participă sute de iubitori ai sporturilor de iarnă. Dacă, la primele două etape, de la Altenberg, Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au reuşit să obţină locul III şi, implicit, medalia de bronz pentru România, la următoarele două etape, desfăşurate la Konigssee, echipajul antrenat de Iulian Păcioianu a revenit pe podium. 

La prima etapă de la Konigssee, formaţia bob 2 persoane a României: Tentea - Daroczi a obţinut timpul de 1 minut, 41 secunde şi 39 sutimi, clasându-se, astfel, tot pe locul III în competiţie.

În cea de-a doua etapă de aici, antrenorul de la CS Muscel, Iulian Păcioianu, a decis să schimbe echipa, de data aceasta, Mihai Tentea avându-l coechipier pe Raul Dobre, iar cei doi nu au reuşit să obţină decât locul 10 în clasament. În ediţiile ce vor urma, vă vom prezenta şi celelalte rezultate obţinute de sportivii musceleni. 

 

The most visited gambling websites in The UK