Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Cupa Prefectului” a ajuns la final Colegiul „Dinicu Golescu”, pe podium la faza pe licee

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 704

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-sp-cupa-pref3.jpgProiectul „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea”, aflat la cea de-a patra ediție și iniţiat de Instituţia Prefectului Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, Asociaţia Sportivă „Sportul pentru toţi” şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, a ajuns la final. Din toate oraşele şi din zonele rurale, au participat zeci de copii, care s-au întrecut pentru primele locuri ale podiumului. La faza finală pe licee, la baschet, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, echipă antrenată de Iulian Nicolaescu, a reuşit să  ocupe principalele locuri în clasament, atât la băieţi, cât şi la fete.                               

La feminin, fetele de la CNDG au ocupat locul II la faza pe judeţ, în urma meciului jucat contra Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”, un meci în care câmpulungencele au pierdut cu scorul de 24-32. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-sp-cupa-prefect.jpg

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-sp-cupa-pref2.jpg

La masculin, echipa de la „Dinicu Golescu” a câştigat meciul în faţa echipei de la acelaşi liceu, „I.C. Brătianu”, scor 52-31.

Antrenorul Iulian Nicolaescu s-a declarat mulţumit de ambele rezultate, el transmiţând următorul mesaj: „Felicitări maxime, dragilor! Mulţumiri celor care ne-au fost alături de-a lungul anilor... la ONSS sunt convins că vom fi şi mai buni! Am trăit, aşadar, una din acele zile în care mândria de a fi profesor este maximă!” 

„Sfântul Iacob”, câştigătoare la gimnaziu

Şi la faza judeţeană, dar la gimnaziu, tot o instituţie de învăţământ a cucerit podiumul de premiere. Este vorba despre Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob”, din Câmpulung, a cărei echipă antrenată de Claudiu Căţoiu a reuşit rezultate extraordinare. Dacă, la faza pe municipiu, „Sfântul Iacob” a obţinut locul I, la fete, şi tot locul I, la băieţi, la finalele judeţene, fetele au obţinut locul I, iar băieţii, locul II. 

Tot la faza județeană, dar la gimnaziu rural, echipele de baschet de la Valea Mare Pravăț au ocupat locul I. 

Scopul proiectului a fost atragerea unui număr cât mai mare de elevi către sport, dezvoltarea ariei de selecție pentru practicarea sportului de performanță, educarea tinerilor în spiritul unui mod de viață activ și promovarea spiritului olimpic.

The most visited gambling websites in The UK