Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Muscel, locul III la bob

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 678

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-bob.jpgReuşită de răsunet pentru Clubul Sportiv Muscel - secţia bob, la prima competiţie oficială din acest an la bob. Evenimentul sportiv, abia început, a adus primele medalii pentru sportivii musceleni în acest sezon de iarnă. 

Echipa aflată în prezent în Germania este formată din Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi. Ei s-au clasat pe locul III la bob - două persoane, cu timpul obţinut de 1 minut, 53 de secunde şi 50 de sutimi. Pentru sportivii coordonaţi de Iulian Păcioianu, rezultatul este unul îmbucurător, asta deoarece în competiţie au participat 24 de echipe aflate la startul primei etape din circuitul Cupei Europei, iar clasarea pe locul III aduce pentru CS Muscel renume, dar şi pentru întreaga ţară. 

Sezonul este abia la început, însă debutul cu dreptul al sportivilor face ca mai marii Federaţiei Române de Bob să spere la medalii bune pentru România. 

 

The most visited gambling websites in The UK