Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Muscel, pe podium la Satu Mare

  • Written by D.B
  • Hits: 640

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-lupte.jpgZilele trecute, la Satu Mare, mai exact în localitatea Ardud, a avut loc ediţia cu numărul 10 a turneului naţional de lupte Greco-romane „Cupa Cetate Ardud”. Au participat peste 150 de sportivi din Republica Moldova, Grecia, Slovacia, Spania, Ungaria, Serbia, România şi Ucraina. 

La turneul desfăşurat în oraşul sătmărean au ajuns 182 de sportivi, chiar dacă numărul total nu este foarte mare, pe saltele au evoluat sportivi medaliaţi la europene şi mondiale, nivelul fiind extrem de ridicat. Din partea Clubului Sportiv Muscel, delegaţia sportivă a fost formată din doi musceleni şi anume: Vlăduţ Bunel şi Alexandru Lazăr, pregătiţi de Anton Arghira, actualul antrenor al loturilor naţionale. 

Timp de câteva ore bune, s-au dat lupte mari pe cele două saltele din sala de sport a Liceului Tehnologic Ardud. Vlăduţ Bunel a concurat la categoria de 63 kg, iar Alexandru Lazăr, la categoria de 67 kg. Amândoi sportivii au obţinut medalii de bronz la categoriile la care au concurat, urmând ca acum să intre în perioada de odihnă şi refacere pentru competiţiile din 2019. 

The most visited gambling websites in The UK