Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Probleme la volei, pentru CS Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 622

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_6-7-volei.jpgEchipa de fete a Clubului Sportiv Muscel trece printr-o perioadă destul de dificilă, asta deoarece elevele lui Adrian Mihăilă au înregistrat un nou eşec în urma meciului - retur în faţa echipei similare a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti. În tur, când CS Muscel a jucat acasă la echipa din Ploieşti, muscelencele au fost învinse cu scorul de 3-0, pe seturi. Şi acum, când au jucat acasă, în sala de sport a Şcolii „Nanu Muscel” din Câmpulung, fetele de la CS Muscel au avut un început de joc bun, impunându-se în primul set, însă bucuria nu a ţinut prea mult, deoarece echipa oaspete a câştigat următoarele seturi şi a fost declarată învingătoare. 

Partida care s-a disputat este în devans şi face parte din etapa a X-a, ultima a acestei ediţii de campionat şi care ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii martie 2019. D

 

The most visited gambling websites in The UK