Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cristian Chiriţa, de la CS Pristavu, în lotul României în Australia

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 629

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2342_6-cs-pristavu.jpgÎn perioada 2-9 decembrie, oraşul Bendigo din Australia a găzduit Campionatul Mondial de Juniori 1 la tenis de masă, atât la feminin, cât şi la masculin. Cele două loturi ale României, la fete şi băieţi, care au participat la această competiţie, au fost formate din: 

-La fete: Andreea Dragman, Tania Plăian, Andreea Huduşan, Elena Zaharia, antrenată de Petre Arnăutu. 

-La băieţi: Cristian Pletea, Rareş Sipoş, Cristian Chiriţă, Dragoş Oprea, antrenaţi de Mădălin Ionaşcu. 

Din lotul masculin, antrenat de Mădălin Ionaşcu, de la CS Pristavu, face parte şi Chiriţa, sportivul muscelean cu rezultate excepţionale la acest sport. Astfel, România a dominat proba pe echipe, după scorul de 3-1 cu Brazilia şi 3-0 cu Polonia. Chiriţa a câştigat ambele meciuri, însă a pierdut cu 3-0, în faţa Japoniei, conducând cu 2-0 pe seturi, însă a fost învins la ultimul set, cu 2-3. 

În meciurile de clasament, România a întâlnit mai întâi India, pentru clasarea pe unul din locurile 5-8, iar apoi pe SUA, pentru locurile 5-6, acolo unde România a câştigat cu 3-2 şi a încheiat campionatul din Australia, pe locul 5, la doar un pas de încă o medalie mondială. 

 

The most visited gambling websites in The UK