Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Luptă grea în penultima etapă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 719

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2341_6-7-liga-5.jpgÎn ultima zi a lunii noiembrie și în primele două din decembrie au avut loc meciurile din Liga a V-a, seria Nord, din Campionatul Județean de Fotbal. Este penultima etapă din acest sezon, iar meciurile dintre echipe au devenit tot mai puternice, prin dorinţa fiecărei echipe de a ajunge în acest tur de campionat, în vârful clasamentului. AS Godeni a jucat meciul cu AS Dragoslavele, un meci în care gazdele au câştigat cu scorul de 4-2. Scorul a fost deschis de Dragoslavele, în minutul 9, însă echipa din Godeni a reuşit să egaleze prin Laurenţiu Georgescu, în minutul 27, iar în minutul 30, Ion Biţă a mai punctat o dată pentru echipa gazdă. În minutul 39, Dragoslavele egalează prin Alexandru Drăgan, însă, cu un minut înainte de încheierea primei reprize, Florin Ceauşu punctează pentru Godeni, ducând scorul la 3-2, iar în cea de-a doua repriză mai punctează încă o dată în minutul 74. 

AS Cetăţeni a fost învinsă de Hârtieşti, tot cu scorul de 4-2, iar o echipă norocoasă în această ediţie a fost CS Rucăr, care a primit vizita echipei din Boteni. Scorul a fost deschis de rucăreni în minutul 26, prin Mădălin Olteanu, iar Flacăra Boteni a egalat în minutul 34, prin Cosmin Banu. Trei minute mai târziu, în minutul 37, Olteanu mai punctează o dată pentru Rucăr. În minutul 42, rucărenii punctează prin Alexandru Cercel, urmaţi de Vălimăreanu, în minutele 53 şi 55, iar scorul rămâne 6-1. Vulturii din Vultureşti nu au reuşit decât un egal, în meciul cu Valea Mare Pravăţ.

Echipa din Vlădeşti a jucat pe terenul comunal meciul cu Schitu Goleşti. În prima repriză, nicio echipă nu a reuşit să marcheze, iar în cea de-a doua, în minutul 70, Schitu punctează prin Andrei Gruia. Cinci minute mai târziu, Florin Lică, de la Vlădeşti, egalează scorul, iar în prelungiri, în minutul 93, Robert Jugănaru duce scorul de 2-1 pentru Vlădeşti. 

Rezultatele etapei a XV-a

AS Vulturii Vultureşti - AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 1-1

AS Partizanul Vlădeşti - AS Schitu Goleşti: 2-1

AS Lereşti - AS Unirea Bughea de Jos: 7-0

AS Godeni - AS Dragoslavele: 4-2

AS Petrolul Hârtieşti - AS Cetăţeni: 4-2

CS Rucăr - AS Flacăra Boteni: 6-1

 

Etapa cu numărul XVI

AS Schitu Goleşti - AS Vulturii Vultureşti

AS Unirea Bughea de Jos - AS Partizanul Vlădeşti

AS Dragoslavele - AS Lereşti

AS Petrolul Hârtieşti - AS Godeni

AS Cetăţeni - AS Flacăra Boteni 

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - CS Rucăr 

 

 

Clasamentul LigII a V-a

1.CS Rucăr: 36p

2.AS Lereşti: 31p

3.AS Dragoslavele: 31p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 29p

5.AS Vulturii Vultureşti: 27p

6.AS Godeni: 23p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 22p

8.AS Cetăţeni: 17p

9.AS Unirea Bughea de Jos: 12p

10.AS Flacăra Boteni: 11p

11.AS Schitu Goleşti: 9p

12.AS Petrolul Hârtieşti: 7p

The most visited gambling websites in The UK