Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vlad Mariea, campion naţional!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 718

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2341_6-7-vlad-mariea.jpgPe tot parcursul acestui an au avut loc mai multe competiţii de lupte greco - romane, însă ultima din acest an a fost de răsunet pentru un sportiv muscelean. Este vorba despre Vlad Mariea, multiplu medaliat, descoperit şi antrenat la Câmpulung de antrenorul Anton Arghira, care la Campionatele Naţionale, ce s-au desfăşurat de curând, a obţinut medalia de aur şi titlul de campion naţional. 

Vlad Mariea, actual înscris la Clubul Sportiv Steaua Bucureşti şi component al lotului naţional de lupte greco - romane, lot antrenat de câmpulungeanul Anton Arghira, a participat la Campionatele Naţionale de Lupte greco - romane, finala având loc, de curând, la Constanţa. Vlad a participat la categoria 77 kg, iar pe timpul competiţiei, adversarul său nu s-a putut ridica la nivelul de antrenare al musceleanului. Astfel sportivul antrenat de Arghira a învins, câştigând medalia de aur şi titlul de campion naţional. Datorită rezultatelor bune înregistrate de Vlad Mariea în ultimul an, mai marii Federaţiei de Lupte greco - romane şi antrenorul lotului văd în muscelean un posibil cuceritor al celor mai importante cupe şi medalii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din anul 2020.

 

The most visited gambling websites in The UK