Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Baschet pentru sănătate, la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 568

"Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!", acesta este motto-ul proiectului sportiv iniţiat de Instituţia Prefectului, în parteneriat cu ISJ, Asociaţia Sportivă "Sportul pentru toţi" şi DJST. Ajuns la cea de-a patra ediţie, evenimentul de anul acesta se desfăşoară în perioada 13 octombrie - 15 decembrie, iar în această săptămână, competiţiile au ajuns să se desfăşoare şi la Câmpulung. 

În sala de sport a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, luni şi marţi, s-au desfăşurat meciurile de baschet la nivel local, la categoriile feminin şi masculin. În prima zi, echipa de fete CNDG a jucat cu sportivii de la "Carol I" şi de la "Dan Barbilian". Echipa de la CNDG s-a calificat în faza judeţeană, după două victorii obţinute. 

Meciurile de marţi, de la categoria băieţi, s-au jucat la faza locală, între Colegiul Naţional "Dinicu Golescu" şi Colegiul Pedagogic "Carol I". Câştigătorii care s-au calificat la faza judeţeană au fost cei de la "Dinicu Golescu". 

Scopul acestei acţiuni este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. La fiecare ediţie s-au înscris tot mai mulţi concurenţi, anul acesta fiind pe listă 293 de echipe, cu 50 mai multe decât în anul 2017, fiind implicaţi aproximativ 3000 de copii din mediul urban şi rural. 

Competiţia se desfăşoară pe mai multe ramuri ale sportului pe echipe. De la baschet, handbal, volei şi până la fotbal feminin. 

 

The most visited gambling websites in The UK