Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Luptă pentru puncte, la Liga a V-a

  • Written by D.B
  • Hits: 645

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2332_sp-liga5.jpgEtapa 11 din Liga a V-a, Seria Nord, a Campionatului Judeţean de Fotbal, s-a disputat pe 4 noiembrie 2018. Echipele din Muscel au avut parte de meciuri puternice, în care lupta pentru şefia clasamentului a dus la ocazii frumoase de gol şi întreceri în ambele reprize pe tabela de marcaj, la numărul de goluri date. 

AS Vulturii Vultureşti a primit, pe terenul din Bârzeşti, vizita echipei din Vlădeşti. Meciul a fost unul strâns, în care, în prima repriză, vulturii din Vultureşti au înscris de două ori, în minutele 22 şi 28, prin Alexandru Rizescu. În repriza a doua, Partizanul Vlădeşti încearcă să îşi ia revanşa şi marchează gol prin Alexandru Costea, însă acesta rămâne şi scorul final. 

AS Schitu Goleşti a jucat, pe teren propriu, meciul cu AS Dragoslavele. Gazdele au deschis scorul în minutul 38, prin Brică Florin, însă, în repriza a doua, oaspeţii marchează de două ori prin Bratu George, în minutele 54 şi respectiv 88, stabilind şi numele echipei învingătoare.  

AS Cetăţeni a primit, pe teren propriu, vizita echipei AS Unirea Bughea de Jos, un meci câştigat de echipa din Bughea, cu scorul de 3-1. 

 

Scorul a fost deschis de echipa din Cetăţeni, prin autogol în minutul 16, dat de Ştefan Andrei.  În minutul 21, Ioan Şerban, de la Bughea de Jos, marchează pentru echipa oaspeţilor, iar în cea de-a doua repriză, tot de la Bughea, Florin Constantin marchează în minutul 79, scorul final fiind în favoarea echipei din Bughea de Jos. 

AS Flacăra Boteni a primit vizita echipei din Godeni, într-un meci terminat la egal, cu scorul de 2-2. De asemenea, Valea Mare a disputat meciul cu Petrolul Hârtiești, meci în care gazdele au câştigat şi au dominat ambele reprize.

 

Rezultatele etapei a XI-a

AS Vulturii Vultureşti - AS Partizanul Vlădeşti: 2-1

CS Rucăr - AS Lereşti: 3-2

AS Flacăra Boteni - AS Godeni: 2-2

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Petrolul Hârtieşti: 4-3

AS Schitu Goleşti - AS Dragoslavele: 1-2

AS Cetăţeni - AS Unirea Bughea de Jos: 1-3

 

Clasamentul LigII a V-a

1.CS Rucăr: 26p

2.AS Lereşti: 25p

3.AS Dragoslavele: 24p

4.AS Vulturii Vultureşti: 22p

5.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 19p

6.AS Partizanul Vlădeşti: 16p

7.AS Godeni: 14p

8.AS Cetăţeni: 14p

9.AS Unirea Bughea de Jos: 11p

10.AS Flacăra Boteni: 8p

11.AS Schitu Goleşti: 6p

12.AS Petrolul Hârtieşti: 2p

 

 

Etapa cu numărul XII

AS Cetăţeni - AS Vulturii Vultureşti

CS Rucăr - AS Partizanul Vlădeşti

AS Flacăra Boteni - AS Lereşti

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Godeni

AS Schitu Goleşti - AS Petrolul Hârtieşti

AS Unirea Bughea de Jos - AS Dragoslavele 

 

 

The most visited gambling websites in The UK