Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Meci de groază, pentru AS Lereşti

  • Written by D.B
  • Hits: 819

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2332_sp-leresti.jpgLa meciurile din etapa 11, din Liga a V-a, seria Nord, toate jocurile disputate au fost dificile, însă lupta acerbă s-a ţinut la Rucăr, acolo unde echipa gazdă, ocupanta locului I al clasamentului, a primit vizita formaţiei din Lereşti, situată la ora actuală pe locul II, cu doar un punct mai puţin faţă de lider. Lereştiul a luptat cot la cot cu rucărenii, oaspeţii deschizând scorul în minutul 38, printr-o lovitură liberă a lui Cristian Tănase, iar cu un minut înainte de finalul primei reprize, rucărenii punctează pentru 1-1. În cea de-a doua repriză, rucărenii sunt tot mai prezenţi în joc, beneficiază de o lovitură liberă de la 18 metri şi mingea şutată sare direct peste portar, pentru 2-1. 

În minutul 65, lereşteanul Marica este accidentat de portarul gazdă, este înlocuit în timp ce Ilie îl schimbă pe Mohor, accidentat şi acesta la picior. Ultimele zece minute devin tot mai complicate. Vlad Popovici a atacat o minge centrată de Tănase, s-a lovit de portarul gazdă şi a căzut inconştient la pământ, instalându-se groaza pe terenul din Rucăr. Avrigeanu sare şi asigură respiraţia corectă a lui Popovici, care a fost la un pas de a-şi înghiţi limba, iar jucătorul rănit se ridică după 6 minute de inconştienţă, este preluat de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal din Câmpulung. Jucătorii ambelor echipe, antrenorii şi arbitrii au fost îngroziţi, însă meciul a continuat, iar, spre final, Castorul egalează 2-2 pentru Lereşti, în minutul 95. 

CS Rucăr, însă, a avut mare noroc şi a avut parte de un ultim corner, de care a profitat la maxim când nimeni nu se gândea, punctând încă o dată şi stabilind scorul final. Sfârşitul meciului a fost cu 3-2 pentru rucăreni, însă lereştenii nu au simţit cu adevărat înfrângerea, din cauza grijilor purtate pentru Vlad Popovici, unul dintre jucătorii notabili ai echipei. Tot la meciul dintre CS Rucăr şi AS Lereşti, un spectator şi-ar fi rupt mâna în timp ce scanda. În etapa 12, CS Rucăr va juca cu AS Vulturii Vultureşti, ocupanţii locului patru în clasament, iar AS Lereşti, rămasă pe locul doi, va disputa meciul cu AS Flacăra Boteni, echipă situată pe locul 10.

 

sursa foto: Arhiva personală Facebook Vlad Popovici

The most visited gambling websites in The UK