Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Victorie şi un egal pentru juniorii musceleni, la fotbal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 656

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2332_sp-juniori.jpgCampionatul Naţional Republican de Fotbal, rezervat juniorilor U17 şi U19, şi-a mai derulat o etapă. Echipele Clubului Sportiv Şcolar „Dinicu Golescu” au întâlnit, pe Stadionul Municipal din Câmpulung, formaţiile similare ale Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte. În primul joc s-au întâlnit echipele U19 ale celor două cluburi, elevii pregătiţi de profesorul Cristinel Creţu au terminat la egalitate cu dâmboviţenii 1 la 1, la capătul unui joc în care muscelenii au condus ostilităţile în teren, dar în care nu au reuşit să se impună. Pentru CSS „Dinicu Golescu” a marcat Bogdan Ţiculeasa. În urma rezultatului de egalitate înregistrat, CSS „Dinicu Golescu” a rămas pe poziţia a treia în clasamentul seriei a cincea. 

În jocul doi, pe dreptunghiul verde al municipalului au evoluat formaţiile U17 ale CSS „Dinicu Golescu” şi CSS Târgovişte, într-un joc spectaculos, în care s-au marcat nu mai puţin de nouă goluri. Dâmboviţenii au condus de două ori cu 1 la 0 şi 2 la 1, însă elevii profesorilor Ovidiu Tică şi Romică Stoian au revenit, de fiecare dată, prin căpitanul Mihai Gheorghe, care a reuşit o dublă şi o pasă de gol. La 2 la 2, muscelenii au apăsat pedala de acceleraţi şi până la pauză s-au desprins la 5 la 2. În partea a doua a întâlnirii, ai noştri au mai punctat o dată şi au dus scorul la 6 la 2. Dâmboviţenii au mai redus din handicap spre finalul partidei, însă muscelenii s-au impus la scor, 6 la 3. În urma acestei victorii, echipa U17 a CSS Dinicu Golescu a urcat o poziţie în clasament, depăşind chiar adversara din Târgovişte.

 

The most visited gambling websites in The UK