Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Secţia de bob şi skeleton a plecat în Canada

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 562

b_400_250_16777215_10_images_images2_2.jpgSportivii de la Clubul Sportiv Muscel au parte de un nou sezon competiţional de excepţie, iar pregătirile sunt tot mai multe şi mai de amploare. Aceştia se pregătesc pentru primele competiţii ale sezonului, dar nu înainte de a efectua stagiile de pregătire centralizate.
Sportivii Secţiei de Bob şi Skeleton de la Clubul Sportiv Muscel au intrat în linie dreaptă la competiţiile ce vor avea loc în acest nou sezon dedicat sportului pe gheaţă. Antrenaţi de Iulian Păcioianu şi îndrumaţi de Mircea Fulger, sportivii au ajuns printre cei mai buni la nivel naţional şi internaţional, ei remarcându-se, într-o singură lună, la Cupa României la bob şi skeleton şi la Campionatele Naţionale de bob şi skeleton starturi, ce s-au desfăşurat de curând, urmaţi de Mihai Păcioianu, atunci când a cucerit podiumul în Germania. Acum, au avut loc ultimele pregătiri pentru deplasarea lotului olimpic de bob şi skeleton, pentru deplasarea în Canada, acolo unde vor avea parte de două săptămâni de pregătire intensă, urmate de primele competiţii ale sezonului.

The most visited gambling websites in The UK