Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir, locul I la Iezer Trail Race

  • Written by D.B
  • Hits: 544

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_67-denisa-d.jpgPe 29 septembrie 2018, cea de-a III-a ediţie a competiţiei de alergare montană Iezer Trail Race a adus la start zeci de concurenţi, printre care şi „numele de pe buza prăpastiei”, Denisa Dragomir. Originară din Berevoeşti, Denisa a înnebunit o ţară întreagă cu rezultatele ei excepţionale, ultimul fiind chiar la acest concurs.

Cea mai mare competiţie de alergare montană din zona noastră, care a adus la start numeroşi sportivi cu state vechi, a adunat nume mari din sportul local şi naţional la start. La semimaraton, competiţia de 24 de km a aliniat-o la start şi pe musceleanca Denisa Dragomir, cea care, încă o dată, a demonstrat, dacă mai era nevoie, că este numărul 1 la alergare montană în România, indiferent de traseu, de vreme şi de concurenţi.

Denisa a reuşit să parcurgă traseul de 24 km, pe traseul Păpuşa - Plaiul lui Pătru, într-un timp de 2h, 54 minute şi 55 secunde. Pe locul II, următoarea clasată a fost la o diferenţă foarte mare. Este vorba despre Şulea Lavinia, cu timpul de 3h, 24 minute şi 37 secunde, iar, pe locul III, Ţiplea Mihaela - cu timpul obţinut de 4h, 12 minute şi 14 secunde. 

Această competiţie a avut ca scop cunoaşterea şi promovarea zonei montane, precum şi testarea propriilor performanţe ale sportivilor amatori şi profesionişti de alergare montană, însă pentru Denisa Dragomir a fost încă un concurs în care şi-a putut dovedi performanţele şi stadiul pregătirii în care se află în prezent.

 

The most visited gambling websites in The UK